2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

648 بازدید | 29 پست
بچه ها من میتونم کاشت ناخن انجام بدم و نماز بخونم؟! غسل و وضو داره؟! کی تا حالا با اینکار نماز خونده؟! یا از کسی پرسیدین؟! آخه من ناخن کوتاه دوس ندارم مجبورم تحمل کنم. ناخنامم زیاد جالب نیس هی میشکنه. مولتی و زینک اثر نداشت که نداشت. مسئله شرعیش برام مهمه الان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی که دغدغه شرعی بودنشو دارین باید زنگ بزنین به دفتر مرجع تقلیدتون سوال کنین
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
آیت الله مکارم شیرازی سوال: - لطفا بفرمایید کاشت ناخن توسط بانوان چه حکمی دارد و آیا میتوان با این نوع ناخن وضو گرفت و غسل کرد و نماز خواند ؟ پاسخ: در صورتی که ضرورتی برای این کار نباشد آن را ترک کنند، و چنانچه ضرورتی وجود داشته باشد و امکان جداسازی ناخن های مصنوعی به هنگام غسل و وضو نباشد، با آن وضو و غسل جبیره ای می گیرند.
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
همه مراجع میگن وضو و غسل قبول نیست منم دوست داشتم انجام بدم واسه همین نظر همه رو خوندم
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
لوتوسم ضرورت وقتی ایجاد میشه که طرف ناخن نداشته باشه.چون خیلیا رو دیدم که ناخن ندارن مادرزادی.البته درمورد اونام باز جای شک هست
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
اینم بخون بد نیست آیت‌الله مکارم شیرازی پرسش: آیا کاشت ناخن مصنوعی که سطح ناخن را می‌پوشاند و قابل رشد است مانع وضو است؟ آیا زینت محسوب می‌شود؟ پاسخ: کاشت ناخن مانع رسیدن آب به عضو می شود و وضو و غسل با آن باطل است.(۱) به نظر آیت‌الله مکارم کاشت ناخن در صورت ضرورت اشکال ندارد. در هر صورت اگر کسی ناخن مصنوعی بکارد، در صورت امکان می بایست برای وضو و غسل ناخن مصنوعی را بردارد، اما اگر برداشتن آن ممکن نباشد یا موجب حرج و سختی غیر قابل تحمل باشد، به صورت جبیره ای وضو و غسل را انجام دهد،(یعنی روی ناخن مصنوعی دست تر بکشد) وضو و غسل صحیح است.(۲) چنین ناخنی در مورد سؤال پیش گفته زینت محسوب نمی شود.(۳)
در هر صورت تو هیج جای این حکم کلمه حرام وجود نداره یه راه دور زدن پیدا کرده ایشون لابد
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
باطل است که وجود داره! استارتر هم درمورد باطل بودن وضو و غسل سوال کردن وگرنه بخودی خود اینکار حرام نیس