2777
2789
عنوان

خام گیاه خواری

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 61 پست
دامادمون یکسال سالخام گیاهخوار بود و الانم دوساله گیاخواره، از نظر ویتامین و مواد مغذی&nbs ...

ممنون از همراهیتون، بله همینطوره دوست عزیز😍❤

درسته لبنیات مصرف نمیکنند ولی توی بسیاری از مغزیجات کلسیم وجود داره و حتی خیلی ویتامینهای دیگه در میوه و سبزجات هست

نظرتون محترم ولی حقیقت در تضاد با نظرات شماست

هرجور مایلید

اما من تو باشگاه دیدم...دختره کاهش وزن گرفت انقد لاغر شد بعدم مریض شد اسم مریضیشو نمیدونم نادره و الانم مثل استخونه 

عزیزم شما ک باهمه مخالفی چرا اصلا نظرسنجی گذاشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام رژیمی هست که به لحاظ مواد مغذی خیلی فقیره و احتمال مشکلات گوارشی هم درش زیاده و اصلا توصیه نمی ...

نظرتون محترم ولی اصلا اینطور نیست دوست عزیز

دستگاه گوارش انسان با پخته خواری در تضاده و هرچیز حرارت میبینه ویتامینهاش میمیرن و میشیم مرده خوار پس هیچ منفعتی واسه بدن انسان نداره و همچنین اینکه ویتامینها از طریق سبزیجات، میوه جات و مغزیجات تامین میشن پس بدن نه تنها دچار فقر نیست بله درگیر هیچ بیماری هم نیست

بنظرم حماقته چون خیلی ویتامینا به بدن نمیرسن تا یه جایی هم میشه با قرص حل کردو سیستم ایمنی بدن ضعیف ...

نظرتون محترم ولی ویتامینها از طریق سبزیجات و میوه جات و مغزیجات تامین میشه 

پس نیازی به قرصهایی که هزاران عوارض داره نیست اگه قرار بود قزص مصرف بشه پس همون غذای پخته شونو مصرف میکردن

Raw vegan diets are likely to lack many important vitamins and minerals – namely vitamins B12 and D, selenium, zinc, iron and two types of omega-3 fatty acids. This is because many of the foods that contain high levels of these vitamins and minerals come from animals – such as meat and eggs.

رفتم برات یسری سرچ کردم عزیزم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من هیچکدومش نیستم ولی مطمئنن عوارضشو داره نشید مصرف گوشتتونو کم کنید ولی کامل قطع نکنید

نظرتون محترم ولی عوارضی نداره دوست عزیز ویتامینها از طریق سبزیجات و میوه جات و مغزیجات تامین میشه 

به اون مقاله هایی که راجبش نوشتن و تاییدش کردن هم زیاد اعتماد نکن

گلم تنها مقاله نیست، مسیر هزاران نفر هست که رضایت کامل دارند چون سموم از بدنشون دفع شده و دچار هیچ بیماری نیستند

نظرتون محترم ولی ویتامینها از طریق سبزیجات و میوه جات و مغزیجات تامین میشه  پس نیازی به قرصهای ...

منبع  اهن و پروتئین گوشته و اگه گوشت نخوریم با هیچ قرص و سبزیجاتی نمیشه تامین کردش من خودم بچگی گوشت نمیخوردم و  مریض شده بودم

Some vitamins dissolve in water, so you lose your vitamins to the cooking water if you prefer to boil your vegetables. For example, boiling a potato can cause much of the potato's B and C vitamins to migrate into the boiling water.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من یه دوره 21 روزه خام گیاهخوار بودم. برای پاکسازی بدن. به شدت بدنم ضعیف شد و ریزش مو گرفتم. اما جال ...

عزیزم شما بدنتون در حال پاکسازی بود و پاکسازی یعنی دفع سموم چندین ساله و دفع سم در بدن هرکس متفاوته و ریزش موی شما به همین علت بوده و اگه چند ماه بطور مداوم ادامه میدادین سموم دفع میشد و ویتامینهاتون تامین و موهاتون هم ریزشش برطرف میشد

به نظر میاد باحال باشه  امتحان میکنم

عزیزم قبل شروع حتما در گروههای جهانی و معروفش عضو شو و چندوقت مطالب گروه رو بخون و توی فری کتفرانسها شرکت کن تا بهتر با این مسیر اشنا شی و اطلاعاتت بره بالا که موقع دفع سموم جا نزنی 

به نظرم گیاه خواری بهتره تا خام خواری هیچوقت آدم سیر نمیشه . سالاد که جای برنج و نون رو نمیگیره .مغر ...

عزیزم شما به فکر سیری هستید درسته سیر میکنه ولی هزاران عوارض داره و پخته خواری منفعتی نداره و چند بشقاب برنج افزایش وزنو هم همراه داره ولی شما برای سیر شدن میتونی چندتا سیبو پشت سرهم بخوری، سیر میشی قطعا