2777
2789
عنوان

خام گیاه خواری

5970 بازدید | 61 پست

سلام دوستان عزیز صبح متمایل به ظهرتون بخیر 😅🧡

آیا خام گیاه خوار یا گیاه خوار داریم اینجا!؟ 

نظرتون در رابطه با این سبک از زندگی چیه!؟ 

خوشحالم میشم نظرتونو بدونم😍

نمیدونم بنظرم خیلییی سخته 😬اخه من همه غذاهام با گوشته 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

رژیمی هست که به لحاظ مواد مغذی خیلی فقیره و احتمال مشکلات گوارشی هم درش زیاده و اصلا توصیه نمیشه حتی موقت

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

رژیم یا سبک‌غذایی خوبی نیست . یه دوستی داشتم حتی شکلات نمیخورد میگفت شیر خشک توشه . منابع غذایی محدود.دچار انواع کمبود ویتامین ها میشی . چاق هم بود

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

اگر به گوشت علاقه داشته باشی سخت میشه برات. اما اگر علاقه نداری عالیه. باعث دفع تمام سموم بدن میشه. تو لاغری کمکت میکنه. سرحال تر میشی.مشکلات گوارشیت درست میشه. اما گیاه خواری معمولی درستتره تا خام گیاه خواری.چون حداقل تو گیاه خواری میتونی حبوبات پخته و برنج و نون و انواع خورشت بدون گوشت بخوری حداقل پروتئین و کربوهیدرات به بدنت میرسه 

دیگه زن مهرداد نیستم💔

کسیو میشناسم که این سبک تغذیه رو داره پرسیدم خب یعنی برنج و نون و حبوبات هم نمی‌خورین گفت نه فقط میوه و سبزی خام همین 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اگر به گوشت علاقه داشته باشی سخت میشه برات. اما اگر علاقه نداری عالیه. باعث دفع تمام سموم بدن میشه. ...

ممنون از همراهیتون

درسته ابتدا مسیر سخته ولی وقتی سموم دفع میشه و مطمئنی از بیماریها به دوری ارزش داره