2777
2789

آیا این درسته که شوهرم وسط مهمونی ولم کرد رفت با دوستاش استخر؟

پریشب اینکارو کرد من باهاش سرسنگین بودم حالا دیشبم اینکارو کرد

من باردارم تو این مدت حمایتی ندیدم ازش فقط وقتایی که اعتراض میکنم میاد شکمم و نوازش میکنه و تمام

نه حمایت روحی ای نه هیچی

من باهاش چیکار کنم 

ازش خسته شدم

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
حق ک داری ولی خوب وقتی میخواد بره بزار بره بزور ک نمیشه نگهش داری

دوبار اونم وسط مهمونی؟؟؟؟؟؟

خیلی زور داره به خدا

همش هم بهم گیر میده اینجوری نشین اونو نپوش اینکارو نکن

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نامه بنویسید و بدون گلایه از نیازهای عاطفی‌تون بگید و احساس رنجی که می‌کنید اگه رفیق باز بوده قبلا کار زیادی نمیشه کرد ولی اگه به خاطر بارداریتون حس حسادت و تنهایی داره کم‌کم بهتر میشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
یه نامه بنویسید و بدون گلایه از نیازهای عاطفی‌تون بگید و احساس رنجی که می‌کنید اگه رفیق باز بوده قبل ...

رفیق باز نیست وجدانا

ولی خیلی بی‌ملاحظه و نادونه

استخر میخواد بره با دوستاش. مردونه  چه اشکال داره.

چرا به خودش اینقدر خوب میرسه و منو تو کمبود میذاره؟این نامردیه

دوبار اونم وسط مهمونی؟؟؟؟؟؟ خیلی زور داره به خدا همش هم بهم گیر میده اینجوری نشین اونو نپوش اینکار ...

عزیزم اگه هفته ای دوبار بیشتره دیگ برخورد جدی کن خداشاهده دوساله ازدواج کردم هنوز خانواده خودم خیلیاشون شوهرموندیدن وبهم میگن چون عروسیمم توکرونا بود خیلیارودعوت نکردم 

کمبود چی؟ 

والا منم دلم از اینجمع های دوستانه میخواست

ولی نه منو درست و حسابی میبره خونه مادرم نه اقوام نه دوست. آره بیرون با دوستام برم

فقط خودش

اصلا به این بچه تو شکمم حس نداره 

و اینکه کلا این دوتا دوستاش از لحاظ اخلاقی مشکل دارن خودشم میدونه

رفیق باز نیست وجدانا ولی خیلی بی‌ملاحظه و نادونه

اگه اول زندگی هستین عادیه مردا زمان می‌بره تا به درک زن باردار برسند شوهر من سر بچه سوم تازه درست یاد گرفت. سر بچه اول واقعا درک زیادی نداشت پدرم فوت شده بود و حوصله نداشتم اونم همش فرار می‌کرد خونه باباش یا با دوستاش می‌رفت بیرون منم دلم می‌شکست.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزیزم اگه هفته ای دوبار بیشتره دیگ برخورد جدی کن خداشاهده دوساله ازدواج کردم هنوز خانواده خودم خیلیا ...

ما یه شهر دیگه ایم که ۲۰۰ کیلومتر با خانواده هامون فاصله داریم هر هفته میایم

تو این دو روز نمیذاره من بیشتر از چند ساعت خانواده امون ببینم منو با خانواده اش تنها گذاشت رفت!!!!!!

من مشکل قلبی دارم تو خواب حالم بد میشه ولی دوشبه ساعت ۱۲ میاد و انگار نه انگار

والا منم دلم از اینجمع های دوستانه میخواست ولی نه منو درست و حسابی میبره خونه مادرم نه اقوام نه دوس ...

شوهر منم اوایل زندگیم با همکار هاش میرفت صفا سیتی.. 

جوجه می‌خریدند می‌رفتند جمع مردونه کباب می‌کردند و می‌خوردند.... 

خیلی با همکار هاش  رفتند کباب خورند. کله پاچه خوردند. ساندویچ زبان خوردند.... به خودشون می‌رسیدند این آقایون... 

شوهر منم اوایل زندگیم با همکار هاش میرفت صفا سیتی..  جوجه می‌خریدند می‌رفتند جمع مردونه کباب م ...

وای چطوری تحمل میکردی؟😁😶

من بودم جررررررش داده بودم