2777
2789
عنوان

جوش شدید کمر در بارداری

2665 بازدید | 16 پست

خانما من هفت ماهم کامله از چهارماهگی کمر و بازوهام شروع کرد جوش زدن تمام کمرم و بدنمو جوش گرفته اینا خوب میشن بعد زایمان؟؟؟ من قبلا یه دونه جوش هم نداشتم اصلا میترسم کمرمو نگا کنم

وای الانکه گفتی یهو بعد از سه سال یادم اومد

وای من تو کمرم یه تیکه جوش شده بود اره بابا میرن جاشم نمیمونه فقد باید دست دستشون نکنی

ای یادش بخیر یهو یادم انداختی خخخخ

جوشایِ ریز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الانکه گفتی یهو بعد از سه سال یادم اومد وای من تو کمرم یه تیکه جوش شده بود اره بابا میرن جاشم ن ...

وای خدا از دهنت بشنوه هر روز که پامیشم میبینم یه ردیف اضافه تر شده یه سریاشم چرکیه نمیدونم چرا یعنی از خوردن شیرینی جاته؟

منم سه ماهمه کل بازوم شده جوش..آره میرن جاریمم پشت کمرش یا به اصلاح گوردش جوش زده بود بعده زایمانش ر ...

بچم پسره عزیزم خداکنه برن خیلی ناراحتم میبینم کمرم داغون شده البته فدای سر نی نی ولی کاش برن بعد زایمان

وای خدا از دهنت بشنوه هر روز که پامیشم میبینم یه ردیف اضافه تر شده یه سریاشم چرکیه نمیدونم چرا یعنی ...

نمیدونم دلیلشو فکر نکنم

البته دکتر دلیلشو بهم گفت ولی خب سه سال پیش بود یادم نیست

ولی چیز خاصی نیست فقد دست دست نکن

سلام عزیزم دیدم پست جدید در این مورد الان داخل تاپیکی گذاشتین که قفل هست گفتم اینجا جواب تون بدم 

چندسال پیش سر دخترم باردار بودم یه شب داشتم لباس عوض میکردم دیدم کل کمرم جوش زده به حدی بود دور از جون فکر کردم آبله چیزی هست از گریه و جیغ شوهرم بیدار شد😂فرداش رفتیم دکتر آزمایش انجام دادم چیزی نبود شکر خدا مشخص شد از گوشت گرمی که همراه با موز و این چیزا خورده بودم واسه اونا بوده 

سریع هم رفتن 

الان هم دخترم ۱۱ سالشه

سلام عزیزم دیدم پست جدید در این مورد الان داخل تاپیکی گذاشتین که قفل هست گفتم اینجا جواب تون بدم&nbs ...

سلام مهربون الهی من دورت بگردم مرسی که راهنمایی کردی و برام اینجا نوشتی مرسی گلم خیالمو راحت کردی اتفاقا منم مصرف گرمیجاتم بالاس و گوشتی که مصرف دارم کلا گرمیه احتمالا از همین باشه بازم ممنون از نگرانی درم اوردی😍❤️

سلام مهربون الهی من دورت بگردم مرسی که راهنمایی کردی و برام اینجا نوشتی مرسی گلم خیالمو راحت کردی ات ...

خدا نکنه عزیز دلی خوشحالم‌ از نگرانی در اومدی انشالله بسلامتی نی نی بغل کنی ❤