2777
2789

سلام دوستان

من دو ماهه سزارین کردم

و توی سزارین ، مینی ابدو انجام دادم

با قد ۱۶۵ ، حدود هفت کیلو کم شده و الباقی مانده و ۸۲ شدم 

الان یک شکم کج و نیمه بزرگ دارم با یک جای بخیه در راستای کل شکمم

و یک هیکل گنده

واقعا افسرده ام بااینکه کلی ویتامین میخورم اما برای رژیم ، ضعف دارم

از طرفی الان شرایط ورزش هم ندارم

الان خیلی ناراحتم‌چرا مینی ابدو بی فایده کردم و شکمم کج شد و نتیجه دلخواهم نبود

و از طرفی این هیکل گنده لعنتی 😭😭

خیلی عجولی هنوز دو ماه گذشته! احساسات و حساسیتت واسه بعد زایمانه طبیعیه

من لاغر مردنی که به زور ۵۰ کیلو میشم  تا ۶ ماه بعد زایمان چاق بودم و شکم گنده داشتم! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

مینی ابدو نمی‌دونم خوبه یا بد 

ولی دختر خوب تازه دو ماهه زایمان کردی یه ذره به خودت زمان بده . الان اصلا زمان مناسبی واسه رژیم نیس

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل مینی ابدو نمدونم چیه ولیمیدونم دوماه بعد زایمان همه همینطور بد هیکل و گنده میشن که طبیعیه.حدودا یکسال طول میکشه جمع ‌جور بشی. شیر دادن به بچه باعث اب شدن چربیهات میشه

ویتامین که بدتر گشنه میکنه آدمو ولی الان وقت رژیم گرفتن نیست، من تا شش ماه بعد زایمان تازه اون همه ورم و اضافه وزنم کم شد، حساس شدی و داری عجله میکنی

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
متاسفانه نتونستم به بچه شیر بده یک سال😔

اشکالی نداره اگه شیر ندادی

بچه اینقدر زحمت داره که خود بخود اب میشی .

بعد از ۶ ماه  رژیم و اینحرفارو شروع کن.

بدنت به این چربیا الان نیاز داره تا خودشو ترمیم کنه.

فشار نیار بخودت وگرنه عصبی و بی حوصله میشی.

شیرینی جات و برنج رو خیلی کم کن ، درست میشی

یعنی چقدر زمان 

حداقل ۶ ماه تا یک سال ، ورزش بعد ۴،۵ ماه میتونی شروع کنی 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
یعنی چقدر کم کردید؟ بعد شش ماه چطوری شدید  

من ۵۰ بودم باردار شدم ، حدود ۷۴ کیلو شدم که بعد زایمان فقط ۵،۶ کیلوش کم شد .

شکمم گنده و آویزون مونده بود ، دوماه بعد زایمان شکم بند طبی گرفتم هم واسه کمردردم خوب بود هم تاثیر داشت تو کوچیک شدن شکمم .

رژیم که نگرفتم ولی کلا بی اشتها شده بودم ، حدود ۶،۷ ماه بعد زایمان شدم ۴۹ / ۵۰ کیلو

ولی من بچه شیر میدادم، اگه شیردهی نداری حتما رژیم بگیر بیشتر سبزیجات و میوه بخور