2777
2789
عنوان

شمام موهاتونو می کَنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 32 پست
سلام اگر تهرانی برو پیش دکتر محسن برات عالیه تو م ونک خ گاندی جاریام دوتاشون خیلی عصبی بودند موهاشو ...

سلام عزیزم . اره تهرانم . دکتر چی هستند ؟

ن بابا گلم دیگه در اون حد نیست . من ریزشم ندارم ک .

عزیزم برو دکتر اینا از اعصابته یه مدت دارو مصرف کن خوب میشی دیگه مژه و ابرو خداییش حیفه 😁

ن اونا رو بچه بودم می کندم حالا نه ...

والا من دوست دارم اتفاقا برم دکتر اعصاب ولی میترم . چون همه میگن دقیقا این نیس ک "یه مدت " دارو بخوریم و تمام .هر کی رفته میگه هی دارو میخوری هی وابسته میشی ب دارو و اگه قط کنی کلا بدتر از قبلت میریزی بهم و میگن مجبوری تا اخر عمر دارو بخوری ممکنه بدترم بشی .والا موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم . اره تهرانم . دکتر چی هستند ؟ ن بابا گلم دیگه در اون حد نیست . من ریزشم ندارم ک .

علیک سلام بزن توگوگل میاد نظرات رو بخون یه دکتر مطمئن معرفی کرد کارشناس ارشد روانشناس بالینی هستند ماهر و باسوادند یه جلسه برو پیشش خوب میشی نگران نباش

ن اونا رو بچه بودم می کندم حالا نه ... والا من دوست دارم اتفاقا برم دکتر اعصاب ولی میترم . چون ه ...

من قبلا قرص اعصاب میخوردم برا وسواس فکری یه دفعه هم گذاشتم کنار الانم خدارو شکر دوساله خوبم دیگه یه قرصم نخوردم بری قرص میده بعد هی دوزشو کم میکنه قطع میکنه خودش برات 

علیک سلام بزن توگوگل کارشناس ارشد روانشناس بالینی هستند ماهر و باسوادند یه جلسه برو پیشش خوب میشی نگ ...

ینی بدون دارو ؟

اگه اینطور باشه و واقعا خوب باشه ک میرم . اتفاقا دنبال ی روانشناس خوبم

ن اونا رو بچه بودم می کندم حالا نه ... والا من دوست دارم اتفاقا برم دکتر اعصاب ولی میترم . چون ه ...

دکتر اعصاب نه روانشناس بالینی برو صحبت کن راهکار بده بهت گفتم دکتر برات عالیه

ان شاالله گلم .ی موقه اگه وقت کردی بهم بگو وسواس فکریت چطوری بوده و طول درمانت  چقدر بوده

من رو عدد زوج وسواس داشتم مثلا میرفتم در یخچال دوبار باید درشو باز میکردم یا میگفتم اگه فلان کارو انجام بدم یه اتفاق بد میفته  🥴یکسالی قرص خوردم بعدم یهو نخوردم 

من رو عدد زوج وسواس داشتم مثلا میرفتم در یخچال دوبار باید درشو باز میکردم یا میگفتم اگه فلان کارو ان ...

مال من فرق داره وسواسم 

ولی دومی رو منم گهگاه داشتم . مثلا مجرد ک بودم میگفتم فلان قاشقو اگه بیاریم سر سفره باعث نحسی و دعوا میشخ