2777
2789
عنوان

بالشت رو پرت کرد خورد تو صورت دخترم 😔 بینیش خون افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 137 پست
حالا سوا از شوخی. باعث شده تو منم یه همچین رفتاری به وجود بیاد سریع عصبی میشم و دستمم هرز شده بچه ند ...

بدتر از اون میدونی چیه ؟ من شوهرمم میزدم هر موقع عصبانی میشدم یا دعوا میکردیم اونم پشتسو مبکرد بهم هیچ وقت دست بلند نکرد به بار تو خوشی به روم‌اوورد گفت منو میزنی دیگه ترک دادم

خدا منو لعنت کنه که ذهن بچمو خراب کردم 

ن این ک کتک نبوده. و عمدی نکردی

من اکه مامانم ناخواسته منو زده بود یادم نمیموند

ولی مامانم منو با لوله میزد کمرم کبود میشد جای لوله تو تنم میموند

الان با اینکه بیشتر از ۱۵سال از اون روزا گذشته هنوزم وقتی فک میکنم ک وقتایی ک با لوله کتک میخوردم همون درد لوله رو تو تنم حس میکنم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا سوا از شوخی. باعث شده تو منم یه همچین رفتاری به وجود بیاد سریع عصبی میشم و دستمم هرز شده بچه ند ...

نه من اصن کسیو نمیزنم چون برام درس عبرت شده 

عمدا که تکردی که دماغش خون بیاد   برو ببوسش بهش توضیح بده بچه ها درکشون بالاست میفهمن بگو متکا ...

من اصلا حق این کارو نداشتم حتی غیر عمد خاک تو سرم که لیاقت مادری ندارم روان بچمو نابود کردم الان منو یه دیو میبینه  احساس میکنم یه چاقو فرو رفته تو قلبم همه روخوابوندم سه ساعته نشستم تنها گریه میکنم 

بزنش بد تر بشه شماها چرا بچه دار میشید!

بخدا صبر تحملم تموم شده چهار سال نیمشه الان ۴ ماهه هر شب بیدارم بالا سرش زمستونا همینطور بیدار چون الرژی داره همش نفسش میگیره یعنی یه کارایی من براش میکنم هیشکی ندیدم تا حالا کزده باشه برا بچش

بدتر از اون میدونی چیه ؟ من شوهرمم میزدم هر موقع عصبانی میشدم یا دعوا میکردیم اونم پشتسو مبکرد بهم ه ...

همین دیگه رو آدم تاثیر میذاره مامانم عصبی شه خیلی بد کتک میزنه یادمه بچه بودم بهمون عیدی دادن من و داداشم گذاشتیم رو هم من برشون داشتم به فرداش نبودن منو اونقدر زد که کجا گذاشتیش بچه ام بودما ولی با دسته جاروبرقی زد رو رونم تا زانو کبود شد آخرشم فهمیدم داداشم برش داشته بوده یادش رفته کجا گذاشته هیچی نگفته.اینم از معایب بچه اول بودنه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
منم دخترم دندون قروچه میره یعنی شده سر هم منم عصبی شدم همین الان زدمش دیگه اعصاب برام نمونده بسکه دن ...

دختر منم یه مدتی اینکارو انجام میداد هی میگفتم عزیزم نکن  گوش نمیکرد  یه مدت به اینکارش بی توجهی کردم بی محلی کردم  خودش ترک کرد   هییییچ وقت رو بچه دست بلند نکن  همونطوری که ما زنا دوس نداریم همسرمون مارو بزنه  ما هم نباید بچه هامونو که از ما ضعیفترن بزنیم گناهه 

تاااازه بعضی وقتا حس میکرد کم زده یه دور دیگه میفتاد دنبالم😂😂

وای اره🤣🤣مامان من خیلی بد میزد، حالا اون هیچ بابام هم بعدش میومد میزد😂💔خیلی نامرده نمیبخشمش بخاطر کتکاش اخه یه دختر بچه ی کوچیک رو چجوری دلتون میاد با کمر بند بزنید؟؟ بابام با کمر بند منو کیزد. اونم بدجور واقعا جیغم میرف تو هوا

اتاقش اختیارش دست خودشه بزار برای خودش باشه ارزش داشت بخاطر بهم ریختگی اتاقش انقدر اعصبانی بشی

آره واقعا خاک تو سرم خیلی دختر آرومیه چطور ازش معذرت بخوام اصلا روم نمیشه نگاش کنم 

نه من اصن کسیو نمیزنم چون برام درس عبرت شده 

خوبه که میتونی خودتو کنترل کنی من دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
من اصلا حق این کارو نداشتم حتی غیر عمد خاک تو سرم که لیاقت مادری ندارم روان بچمو نابود کردم الان منو ...

عزیزم همین که فهمیدی خیلیه دیگه اتفاقی که افتاده هر موقع عصبانی شده نفس عمیق بکش آب بخور سعی کن خشمتو تو کنترل کنی شدنیه تمرین کنی میشه این چیزا ارزش نداره عصبی بشی 

و مامانم ... بالاتر نوشتم باعث سده بود با هر بار عصبانیت منم شوهرمو میزدم

بعد واکنش شوهرت چی بود وقتی میزدیش؟؟

من کسیو نمیزنم ب هیچ وجه ولی فقط زودرنج بودم برا هر چیزی اشکم در میومد اما الان کنترلش کردم اشکمم دیگه برا هر چیزی در نمیاد