2777
2789
عنوان

بالشت رو پرت کرد خورد تو صورت دخترم 😔 بینیش خون افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 137 پست
دقیقا منم😂😂تازه دلس هم خنک میشد

تاااازه بعضی وقتا حس میکرد کم زده یه دور دیگه میفتاد دنبالم😂😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی هیچ وقت اون. کتکا یادمون نمیره الان مامانم باهام خیلی خوبه هرکاری برام میکنه ولی کتکاش یادم نمی ...

حالا سوا از شوخی. باعث شده تو منم یه همچین رفتاری به وجود بیاد سریع عصبی میشم و دستمم هرز شده بچه ندارم ولی خواهر کوچیکمو که میزنم خودم میشینم باهاش گریه میکنم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
منم دخترم دندون قروچه میره یعنی شده سر هم منم عصبی شدم همین الان زدمش دیگه اعصاب برام نمونده بسکه دن ...

کاش هیچ وقت بدنیا نمی اومدم 

هر روز میگم کاش همه این زندگیم خواب بود 

چرا من یه ادم بیشعورم از خودم متنفرم

عمدا که تکردی که دماغش خون بیاد   برو ببوسش بهش توضیح بده بچه ها درکشون بالاست میفهمن بگو متکا نرم بود من اصلا فکر نمیکردم باعث بشه دماغت خون بیاد ببخشید و بگو من خیلی تورو دوست دارم  مطمئن باش میبخشه و یادش میره  برا هرکسی ممکنه این پیش بیاد 

من یه مورچه تا حالا له نکردم  اونوقت دماغ بچمو خون انداختم 😢

آخی عزیزم. اشکالی نداره یادش میره عمدی که نبوده براش کادو بگیر