2777
2789
عنوان

فهمیدم خواهر۱۴ سالم با یکی رل زده و ..

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور آنلاین خوب سراغ داری  

ن راستش تو اینستا سرچ کن بر حسب هزینه ای ک میخوای بکنی انتخاب کن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حالا میرفت دکتر مطمئن میشد بعد میگفت بعد به دختر دایت هم گفته همه جا جار زده چه کاری هست 

اصلا کسایی میدونن که باهاشون چپ بشی همه چیتو به همه کس میگن بدبختی کسایی که میدونن یا آسمان یا فامیل 

اصلا کسایی میدونن که باهاشون چپ بشی همه چیتو به همه کس میگن بدبختی کسایی که میدونن یا آسمان یا فامیل ...

میگم که چقدر بی عقلی کرده واقعا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم همین فکر رو میکنم ولی باید معاینه بشه

آره عزیزم بهش بفهمون که میدونی بعد ببر برا معاینه به قول اون دوستمون شاید پسره بعدها ازش سو استفاده کنه 

من یکیو میشناسم چند سال پیش از خونشون قایمکی پول برمیداشت بعد خانوادش فهمیده بودن و جلوشو گرفتن 

خواهر شما هم اگه بدونه که شما از همه چیز خبر داری خجالت میکشه و باهات میره دکتر 

به نظرم بهتره خودت ببری پیش دکتر

ب هر رسیده گفته

چی بگم والا خیلی بی عقلی کرده رفته گفته خب به خواهرش میگفت نهایت دعواش میکردی ولی ابروش که نمیبردی اینا حالا همه جا میگن مطمئن باش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چی بگم والا خیلی بی عقلی کرده رفته گفته خب به خواهرش میگفت نهایت دعواش میکردی ولی ابروش که نمیبردی ا ...

میترسم به مامانم بگم سریع به بابام میگه شوهرم هم اصلا نباید بفهمه دارم دیوونه میشم اگه اتفاقی افتاده باشه چی بدبخت میشه

میترسم بدونه می‌دونم بلایی سر خودش بیاره آخه جای خودزنیشو دیدم

ای وای حق داری تو این سنم بچه ها همش درگیری دارن گیر کردی این وسط واقعاً سخته اگه به مادرت بگی قیامت به پا میکنه و اوضاع خطری میشه نگی هم بعد ها بفهمن کاسه و کوزه تو سرت میشکنه که چرا زودتر نگفتی