2777
2789
عنوان

مامان و بابای شماهم اینجورین؟😭

304 بازدید | 20 پست

میترسم از نبودن مامان و بابام. نمیتونم از زندگیم لذت ببرم.وقتی محبتی میکنن بهم با خودم میگم نکنه سال دیگه نباشن و من این روزو تنهایی جشن بگیرممثلا دیشب رفته بودیم خونه مادرم شاممادرم یهو سوپرایزم کرد و برام کیک تولد گرفته بوداز درون داشتم میمردم به این فک میکردم ک چرا اینقدر مادرم خوبه اگه نباشه چی میشهو ظاهری میخندیدم و بغض داش خفم میکرد

تا میگم پولم کمه نمیتونم این چیزی ک لازم دارمو بخرمسریع برام پول میزنن چن هفته پیش یهو گفتم چقدر دلم کیک خامه ای میخوادفرداش دیدم مادرم یه جعبه کیک خامه ای خریده اومده خونمون.

خوشحال میشم از کاراشوونولی نمیتونم کنترل کنم خودمووقتی تنها میشم گریم میگیرهمیگم چیکار کنم نباشن منم دیگه نمیتونم زندگی کنم

توروخدا بگین دقیقا چیکار کنم حالم خوب شه

همسرِ یک سرباز:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبت متقابل، همیشه قدرشون رو بدون ، خداحفظشون کنه واست و سایه‌شون مستدام.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

فعلا که هستن لذت ببر از کنار هم بودنشون

فردا برای همه هست

اما لذت امروز رو بخاطر ترس فردا از دست نده و به خودت زهر نکن

خدا برات نگهشون داره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

عزیزم خوش بحالت که اینقدر هواتو دارند 

همه‌ی ما ترس از دست دادن پدر و مادرمون و داریم گاهی اوقات اینقدر شدید میشد که خواب دربارشون می‌دیدم 

تو به جای اینکه غصه بخوری سعی کن که براشون بهترین باشی 

چون واقعیت مرگ دیر یا زود برای همه‌ی ما اتفاق میفته

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی