2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد دختر یکی بودن

139 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من یه پسر ۱۰ ساله دارم و یه دختر ۷ ساله و یه پسر کوچولو

اطرافیان هم همه پسر دارن ... با دوستان هم که بیرون میریم همه پسر دارن .. اونا مشغول بازی میشن دخترم تنها میمونه و با حسرت نگاهشون میکنه ... دلم براش میسوزه که تنهاس همش.. همش میگه مامان من تنهام .کسی نیست باهاش بازی کنم ... چیکار کنم این حس تنهایی توش از بین بره؟؟

از همگی پیشاپیش تشکر

خدایا به همه آرامش و سلامتی بده

اجازه بده با پسرا بازی کنه خودشو جدا نکنه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش کلاس نقاشی چیزی که دوست پیدا کنه و نهایت توی اون جمع فقط تنهاست 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ببرش کلاس نقاشی چیزی که دوست پیدا کنه و نهایت توی اون جمع فقط تنهاست 

نظرمن اینه که بهش یاد بده دوست برای خودش پیداکنه.هم‌جنس خودش.واینکه کلاس ثبت نامش کن.وتوصیه میکنم نزاری خیلی باپسرا بازی کنه.من دختربزرگم ازهمون بچگی باپسرا بازی میکرد الان میبینم که روحیه پسرونه ای داره

نظرمن اینه که بهش یاد بده دوست برای خودش پیداکنه.هم‌جنس خودش.واینکه کلاس ثبت نامش کن.وتوصیه میکنم نز ...

کلاس نقاشی ثبت نامش کردم 

واقعا درست میگین .من خودم هم تنها بودم همه اطرافم پسر بود.حالا به قول همسرم یه مردم واسه خودم

خدایا به همه آرامش و سلامتی بده