2777
2789
عنوان

😊دیگه برام ارزشی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 31 پست
کی زیست منفی ۵ رو کرده ۸۰  مسأله اینکه من موندم و شد ۷ درصد

یکی از همکلاسی هام

نقدا هم خودم ک رتبه 20هزار رو کردم 7هزار

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخر درس خوندن تو این مملکت پوچیه هر چی که بخونی حتی پزشکی و پرستاری .

هر کسی ک ی نظری داره

مثل شما فک کنیم آخر زندگی کلا پوچیه

درس خوندن میتونه باعث موفقیت بشه اگر طرف واقن اهداف خوبی داشته باشه :)

ی نگاه ب دور و اطراف بکنی میبینی خیلی از تحصیل کرده ها الان100هیچ جلوتر از بقیه هستن

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
هر کسی ک ی نظری داره مثل شما فک کنیم آخر زندگی کلا پوچیه درس خوندن میتونه باعث موفقیت بشه اگر طرف ...

درواقع اونایی که جلوترن تعدادشون خیلی کمه و اونایی که آویزوون تعدادشون زیاد. ولی تو هر کاری بهترین باشی خواهان داری مخصوصا که تحصیلات داشته باشی ولی این مسیری که همه رو دارن واردش میکنن و میگن همه برن دانشگاه اشتباهه هرکسی تو زمینه استعدادش میتونه موفق باشه و لزوما یه مدرک خالی به دردی نمیخوره و بقیه مسائل که ک دیگ نگم.....

مت جنگیدم خیلی هم جنگیدم ولی نشد 😢

شاید رها کردنش درست تر بوده و موفق ترت میکنه.بهترین هارو برات ارزو میکنم و امیدوارم ارامشتو بدست بیاری.میفهمم خیلی سخته که بجنگی و نرسی

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
درواقع اونایی که جلوترن تعدادشون خیلی کمه و اونایی که آویزوون تعدادشون زیاد. ولی تو هر کاری بهترین ب ...

حرفات کاملا درسته موافقم

ولی فردی مثل ایشون ک میگه علاقه دارم پس باید تلاشش رو بکنه ک جزو همون یک درصد باشه

برای موفقیت تو هر زمینه ای باید جزو اون ی درصدی بود ک برخلاف دیگران عمل میکنن