2777
2789
عنوان

😊دیگه برام ارزشی نداره

264 بازدید | 31 پست

عین دوازده سالی که رفتم مدرسه مهم ترین چیز برام درس بود 

تمام تلاشم کردم 

تمام توانم گذاشتم 

شدم مثال برای درس خوندن تو فامیل 

هیچ چیز. به اندازه یه رتبه ی خوب نمی تونست حالمو خوب کنه

هیچ چیز به اندازه آزمون بد نمی تونست حالمو بد کنه 

ولی دیگه برام مهم نیست حتی به اندازه ی سره سوزن 

گاهی موقع ها سر نوشت ما تو نرسیدنه

منم نرسیدم 

برام مهم نیست رتبه ام بشه ده هزار یا صد هزار 

چون با جفت اش به اونی که می خوام نمی‌رسم 

با مشاوره هم صحبت کردم گفت پشت کنکور هم بمونی 

طرف زیست ۴۰ درصدو یه سال می مونه می کنه ۷۰ درصد 

زیست ۷ درصدو نمیشه کرد ۷۰ درصد 😢

با یه آرایشگاه صحبت کردم 

۴/۵ ملیون میگیره صفر تا صد رنگ مو و انواع مش و آمبره و همه چی یاد میده بعدم همون جا استخدام میشی 

هر رنگ هم میانگین ۵۰۰ هزار تومان سود داره 

فقط من نماد درس خواندنم تو خانواده فامیل همه جا 

مامانم حتی اگه برای انجام یه کاری تلاش نکنم میگه فک کن اینم مثل درسه 

ولی دیگه برام مهم نیست حتی ذره ای 

خسته شدم از بس زجر کشیدم آخرم هیچی به هیچی 

خسته شدم از گریه های دو هفته به یکبار برای آزمون 

خسته شدم از خونه موندن 

خسته شدم از اینکه کنکور های سال های قبل و زدم دیدم درصد افتضاحمو و با تمام وجود نابود شدم 

آرزو مرگ کردم 😢ولی زندگی قشنگه بدون اینکه تحصیل کرده باشی حتی 

همین که صبح از خواب بلند میشم 

همینکه مامانم دوسم داره همین مسائل روز مره و اتفاقات عادی و معمولی نمیگم همه چی ولی هیچ چیز اون طوری که من خواستم نشد 

یادمه یه دونه تست هم. واسه ریاضی نزده بودم ریاضی کنکور  ۴۰۱ رو زدم ۵۰ درصد زدم 

اول گفتم من حیفه ریاضی ام این قدر خوبه برم آرایشگر بشم خوشم حیف میشه ولی من از این کتاب بدم میاد دیگه بریدم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل نخوندم فقط موضوع رو فمیدم

خواستم بگم طرف زیست منفی5رو کرده 80 

بستگی ب اراده و پشتکارت داره 

انقد سریع دست از آرزوهات نکش هر کاری بکن برای رسیدن

تو چی کم داری ک نتونی؟!

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

ایکاش این تب کنکور از بین می‌رفت تا اینطور با روح و روان بچه های ما بازی نمی‌کرد 

عزیزم الان خیلی ها از هنرشون دارن کسب درآمد میکنن. فقط ببین به چی علاقه داری و در سطح حرفه ای ادامه اش بده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

کاملا درکت میکنم، فقط برو دنبال چیزی که دوسش داری و توش استعداد داری، کاری رو بکن که توش آرامش داشته باشی، به حرف هیچکس هم اهمیت نده، اونا قرار نیست جای تو زندگی کنن، همه چی درس نیست

موفقیت فقط درس خوندن نیس عزیزم تو هر راهی که وارد شی و بهترین باشی موفقی.خیلی هوبه که انقد تلاش کردی و حالا با دید باز داری به نتیجه ای که گرفتی فکر میکنی تو ۱۰۰ قدم با این طرز فکرت جلو هستی

چقدر منی.منم نماد ادم درسخون فامیلم درصورتی که اصلا نمیخونم و تک تک امتحانامو میفتم همه فکر میکنن چون همش مدارس نمونه دولتی قبول شدم درحال خر زدن هستم امسالو کلا زدم تو خط بیخیالی شدیددددد:/ولی من امسال سال اولمه.میخوام پشت بمونم و برسم چون علاقه ای به چیزی ندارم جز هدفم:(ولی براش هم نجنگیدم.نمیتونم میتونم سال دیگه بخونم یا نه

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
کاملا درکت میکنم، فقط برو دنبال چیزی که دوسش داری و توش استعداد داری، کاری رو بکن که توش آرامش داشته ...

من علاقه ام استعدادم تو درسه 

تو کلاس ما خیلی ها هستن که می خواستم برن هنرستان ولی مادرشون گفته بیا تجربی 

ولی من از اول دوست داشتم 

شما که اینقذ ریاضیت خوبه خب ازش استفاده کن زیستتو جبران کن

و مشاورم راست نگفته میتونی تو همین فرصت باقی مونده بازم زیست بخونی حداقل برسونیش به 50 40 درصد اگه واقعا بخوای

به قول خودت حیف توعه بعدم برو یه دانشگاه خوب حتی اگ تاپ یا اونی که میخواستی نشه دانشگاه دولتی خوب برو یه رشته خوب بعدش از طریق همون درست میتونی پیشرفت کنی یاهم بازم کنکور بدی در کنار دانشگاه

تسلیم نشو دخترر تازه شروع مسیرته