2777
2789
عنوان

بیماری عجیب و غریب شوهرم!!!!!!

974 بازدید | 24 پست

بچه ها شوهر من یجور مرض خاص داره ، وقتی بهش محتاجم و محبت میخوام ب شدت اذیتم میکنه و بی محلی،حتی از قصد به دخترمون توجه میکنه.اما همین ک سگ میشم و باهاش حرف نمیزنم ب شدت عاشقم میشه،بچه ها من اخلاقم گرمه،اهل توجه و محبت و به خودم رسیدن هستم.اهل حرف و شوخی و شادی...نمیتونم همیشه ساکت باشم و خشک .ولی شوهرم اونجوری دوسم داره، بهم راه کار بدید چطور ازش فاصله بگیرم و باهاش گرم نباشم اصلا😔😔خواهرا دلم انداره دنیا گرفته.

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

باهاش حرف بزن

حالیش کن رفتارش اذیتت میکنه

حتما خیلی اذیت میشی💔

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مرض رو همه مردا دارن

وقتی نزدیکشون میشی فکر میکنن پادشاهن و پرو میشن و هوا برشون میداره.

وقتی دور باشی و کمتر محل بدی میشن غلام حلقه به گوش.

کاش تعادل داشتن

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
باهاش حرف بزن حالیش کن رفتارش اذیتت میکنه حتما خیلی اذیت میشی💔

خیییلی ...

احساس آویزون بودن بهم دست میده ،صحبت میکنم ولی اثری نداره

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

جسارتا  شاید لودگی در میاری خوشش نمیاد

خیلی ممنونم از همدردی تون ، با ۳۴ سال سن و مدرک دکترا ،و مادر یک دختر بودن بنظرتون لوده و دلقکم؟ منو بگو اومدم از شما کمک بگیرم😔😔

این مرض رو همه مردا دارن وقتی نزدیکشون میشی فکر میکنن پادشاهن و پرو میشن و هوا برشون میداره. وقتی ...

خب پس این مردهایی ک یکسره مثل پروانه میچرخن دور زناشون کی هستن.

من گاهی واقعاااا نیاز ب محبت دارم ،شاید باورتون نشه ،اما دقیقا برعکس آزارم میده

خب پس این مردهایی ک یکسره مثل پروانه میچرخن دور زناشون کی هستن. من گاهی واقعاااا نیاز ب محبت دارم ، ...

اینا زنای غد دارن که محل نمیذارن بهشون

برای همین پروانه میشن دور زناشون.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
خیلی ممنونم از همدردی تون ، با ۳۴ سال سن و مدرک دکترا ،و مادر یک دختر بودن بنظرتون لوده و دلقکم؟ منو ...

ای بابا منظوری نداشتم... می‌گم شاید. اگه می‌گی این‌جوری نیست که خب پس مشکل شوهرته

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 
اینا زنای غد دارن که محل نمیذارن بهشون برای همین پروانه میشن دور زناشون.

اگر منم غد بودم عالی بود ،خدا چرا همیشه آدمهایی رو کنار هم قرار میده ک مدل هم نیستن😔

ای بابا منظوری نداشتم... می‌گم شاید. اگه می‌گی این‌جوری نیست که خب پس مشکل شوهرته

ای خدا 

اگر منم غد بودم عالی بود ،خدا چرا همیشه آدمهایی رو کنار هم قرار میده ک مدل هم نیستن😔

اوهوم منم مثل شماام

گاهی میبینم زیادی بهش چسبیدم و بهم بی اهمیته ازش فاصله میگیرم.

خیلی سخته خلقت گرم باشه و زیاد دوستش داشته باشی

اوهوم منم مثل شماام گاهی میبینم زیادی بهش چسبیدم و بهم بی اهمیته ازش فاصله میگیرم. خیلی سخته خلقت ...

چقد ناراحتم امشب .

آدم اطرافم زیاده ولی با کسی نمیتونم درددل کنم😔😔😔😔😔

چقد ناراحتم امشب . آدم اطرافم زیاده ولی با کسی نمیتونم درددل کنم😔😔😔😔😔

اخی عزیزم

ناراحت نباش گلم

زندگی خیلی بالا پایین داره 

و این خیلی بده که ادما سواستفاده گر باشن.

منم شرایطای خیلی سختی رو گذروندم