2777
2789
عنوان

به این قهر پایان بدم؟

258 بازدید | 27 پست

شوهرم هرجا زن یا دختری ببینی ک برامدگیاش معلومه نگاه میکنه  وتحریک میشه  حتی تا راجبشون بادیگرانم صحبت میکنه  ، هربار ازش چیزی میشنیدم ک این حرفو گفته ب فلانی نگاه کرده یا چیزی یه تیکه از وجودم کنده میشد  و بعد میبخشیدمش ولی الان دوهفتس که قهریم من زن مستقل وقوی نیستم که بتونم جدا شم وازپس مشکلات وحرف مردم به تنهایی دربیام😞 خلاصه ازوقتی که قهریم اونم بیشتر وقتشو بارفیقاش میگذرونه وپولهاشم خرج عیاشی میکنه قبلا باوجود همه کثافط کاریاش باز زود میومد خونه الان ک قهریم ۱۲ به این قهر پایان بدم ؟😭😭خیلی برام سخته ولی با قهرم اونم لجباز تر کردم یه حسی بین عشق ونفرت دارم 💔البته این ی موضوعشه خیلی ایرادای دیگه داره از اخلاق و... ولی من مشکلی ندارم چون خودم دختر پاکم میخام اونم پاک باشه چرا نرفت ازاول باهرزه ای مث خودش اخه😭

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مستقل شو و ازش جدا شو بار اولیه به یه نفر همچین توصیه ای میکنم حتی نگاه کردنشم کاری ندارم حرصم از تحریک شدنش‌میگیره کثافط

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂

جداشو بی درنگ

هرچقدرم ک قوی و مستقل نباشی بلاخره از ی جایی ب بعد برات عادی میشه رو پای خودت وایمیستی

این ته ته بدبختیه ک شوهرت انقدر هیزو بی ارادس

زندگیتو حروم نکن

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
بابام نمیزاره میگه وضع مالیم خوب نیست نون خور اضاف کنم ب خونه

برو سرکار مستقل شو

تو ارزشت بیشتر از این حرفاس انقد خودتو دست کم نگیر

مگه آدم چندبار زندگی میکنه که به تلخی بگذرونه زندگیشو

تحمل این چیزا خیلی خیلی سخته اعصابت داغون میشه 

اگرم میبینی اصلاح میشه خب تمامه تلاشتو بکن

واقعا مستقل شو و ازش جدا شو بار اولیه به یه نفر همچین توصیه ای میکنم حتی نگاه کردنشم کاری ندارم حرصم ...

یه چیزی هست چندروزه فهمیدم حتی نمیخام بهش فکرکنم عرش خدا ب لرزه میاد😭خیلی شکستم

جداشو بی درنگ هرچقدرم ک قوی و مستقل نباشی بلاخره از ی جایی ب بعد برات عادی میشه رو پای خودت ...

اره توفکرش هستم 😞فقط قبلش میخام رفتارمو باهاش خوب کنم حق طلاقو ازش بگیرم