2777
2789
عنوان

کیا بینی عمل کردن 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 32 پست
اتفاقا خوشحال باش ک بینیت بهتر شده  اوایل چون داخل بینی کلا بخیه هست و ترشحات و خونابه زیاده&n ...

تو یعنی تو این سه سال هیچ مشکلی نداشتی مخصوصا سال اول بعد اینکه سرما میخوری مثل قبله سرماخوردگیات ؟؟

متاسفانه حساسم یعنی اگه بدونم این کیپ بودن خدای نکرده با من میمونه به خدا قسم نابود میشم  شستش ...

الان بینیت زخمه ،ورم داره ،عمل شده ،همه ی اینا طبیعی بعد از یه مدت خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چن ماه نمیتونستم باهاش نفس بکشم تو خواب خفع بودم و کیپ و ابریزش داشتم مدام کوچیک ترین باد میخورد داغون میشد بعد یه مدت کیپی بهتر شد 

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
تو یعنی تو این سه سال هیچ مشکلی نداشتی مخصوصا سال اول بعد اینکه سرما میخوری مثل قبله سرماخوردگیات ؟؟

نه عزیزم مشکل خاصی نداشتم 

فقط چند بار محکم ضربه بهش خورد یکم درد کرد و بعدش درست شد

یه بار آرنج مامانم محکم خورد تو صورتم ، یه بار زانوعه همسرم ،یه بارم سر خواهر زادم😂😂😂🤦🏻‍♀️

انچنان سختی نداره سرما خوردگیش مدام با اب نمک یا همون سرم امادش بشورش و تو خونه داشته باش برای سرما خوردگی دماغتو میف اروم کن و جلو باد کولر نرو بستنی سردی جات کم بخور

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

سلام این طیبعی هستش اگه میخای  بینت کیپ نباشه میتونی هرشب با سرم دماغتو شست وشو بدی :)))

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀