2777
2789
عنوان

جاریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 25 پست
معمولا جاری بزرگها خیلی بی دلیل و بی ربط با جاری تازه وارد دشمنی میکنن و حسادت عجیبی دارن بهش

دقیقا جاری بزرگای من پدرم در اوردن حلالشون نمیکنم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خودش رفتار کن به هیچ وجه محلش نده نه اینکه باهاش دادو هوار کنی یا روتو برگردونی عادی بلش ولی انگ ...

دقبقا همینجوریم

چون شان و شخصیتم بالاست

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
منم زخم خورده هستم تازه جاریای من ۱۱سال و ۲۱سال ازم بزرگترن پشت هم ازدواج نکردیم که بگم یکم حسادت طب ...

منن سنشون پنجاه خورده ی اما اون روز فهمیدم من چقدر براشون نفرت انگیزم با اینکه من یه کلام نمیزنم اونا با شوهرمم صمیمی هستن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

همین که کاریت نداره برو خداروشکر بذار شوهرت بره پیش داداشش در حد کم

خیلی تلاش های گسترده کرد حرصم بده، از چشم بندازتم. ولی خداروشکر یارای مقابله با منو نداره. و درحدم نیست

حتما هر کسی شخصیت داره عزیزم ولی اگه اینجوری هستی نباید برای فوت عموش دوباره زنگ میزدی تسلیت میگفتی& ...

اینا همش تو بازه 2 ماهه اتفاق افتاد. و اوایل ازدواجم بود مبنام این بود انسانیت داره. ولی دیدم ن این میخاد با من جنگ روانی راه بندازه. همونطور که اونیکی جاریمو با همین روش خراب کرده و کلا رفته. ولی رو من نتونست پیاده کنه و هر روز عزیزتر از دیروزم چون عقل دارم. 

ولی

الان میگم نذاشتم بره خونشون اشتباه نباشه این سوالمه

[QUOTE=293961816]اینا همش تو بازه 2 ماهه اتفاق افتاد. و اوایل ازدواجم بود مبنام این بود انسانیت داره. ولی دیدم ن این ...[/QUOTEنه خوب کاری کردی ولی به شوهرت یاد بده بگه بهشون من بدون خانومم جایی نمیرم که بیفته گردن شوهرت 

[QUOTE=293961816]اینا همش تو بازه 2 ماهه اتفاق افتاد. و اوایل ازدواجم بود مبنام این بود انسانیت داره ...

دستش پیش شوهرم رو شده خداروشکر

برای همینه گفتم نرو گفت چشم دور زد برگرده

ولی یه لحظه گفتم تو بلند مدت پنهان کارش نکنه و ترجیح بده به من نگه دعوته اونجا

اما ذاتشو شوهرمم شناخته