2777
2789
عنوان

دارم‌دق‌میکنم بیایید بگید چی‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق پیش از ازدواج ریسکه بزرگیه. رابطه دوستی بزرگ تر. سعی کن منطقی باشی. پسرا اونقدر که ما دخترا حساسیم نیستن. ما آسیب پذیریم. اگر اونا دلشون نخواد بیان خواستگاری میتونن یه عمر مارو معطل خودشون بکنن. بشین خوب فکر کن. ببین واقعا آیندتون چیه. چی میخوای و چی قراره بشه. مطمین باش اگر این آدم برنگشت بازم زندگی ادامه داره و بازم همه چی قشنگ میشه

حیف عمرم که براش تلف شد

اولین پسری بود ک باهاش بودم اولین پسری بود ک بهم دست زد ولی هیچوقت نگفتم حیف هیچوقت نگفتم اشتباه کردم اتفاقا خوب شد تجربه شد حساب کار اومد دستم دیگ سمت کسی نمیرم

منو هم بلاک کرده ، تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که صبر کنی ، یا فراموشش میکنی و یا مث من با نبودش کنار میایی و صبر میکنی تا وقتی که برگرده یا کلا از سرت بپره ، اگه اومد تازه باید فک کنی ببینی ادامه دادن رابطه درسته یا نه اگه نیومد که دیگه خود زمان حلش میکنم فقط اولش خیلی سخته ولی بعدش کم‌کم واست جا میفته که دیگه رفته 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
منم عشقم بود عزیزم بلاکم ک کرد ۲۴ ساعت بیمارستان بودم وقتی انبلاک کرد دوباره پی دادم بهش دوباره بد ...

ببخشید قبلش باهات چطور بود؟ رفتارش حرفاش؟ من هیچوقت رل و دوس پسر نداشتم الان یه دوست اجتماعی پسر دارم ولی رفتاراش طوریه که حس میکنم چند وقت دیگه بهم پیشنهاد بده چون حرفاش فراتر از یه دوسته عادیه 

منم چون دوست پسر نداشتم اصلا نمیدونم چطور بفهمم این قصدش از حرفا یه رفاقت عادیه؟ یا نه میخواد رل بزنه؟ 

هر وقت امضامو دیدی یه صلوات بفرست همین :) 
ببخشید قبلش باهات چطور بود؟ رفتارش حرفاش؟ من هیچوقت رل و دوس پسر نداشتم الان یه دوست اجتماعی پسر دار ...

ببین ما مجازی حرف نمیزدیم اشنا بود

خیلی میخندید خیلی شوخی میکرد شوخی میکرد نگا میکرد ببینه میخندم یا نه بیرون ک میرفت از لباس پوشیدنش ازم مشورت میگرفت و....

ولی وقتی رسیدیم به مجازی حتی یک بارم پیاممو دیر سین نزد وقتی دیر جواب میدادم میپرسید ک چیکار میکنی تایمای طولانی زنگ میزد صحبت میکردیم شبا تا صب نمیزاشتم بخوابه حرق میزدیم صبم شاعت ۸ میرفتم مدرسه ۱۰ از مدرسه زنگ میزدم بیدارش میکردم هیچی نمیگف هر ساعتی از شبانه روز ک میگفتم بیا میومد خوراکی برام میخرید شدیدا پشتم بود و نمیزاشت کسی راجبم بد بحرفه همینا

قبلا باز همینکارو‌کرد و برگشت اینبار برنمیگرده

کسی که رفته بازم می‌ره ، بشین فک کن ببین واقعا ارزششو داره که بخوای دوباره بهش فرصت بدی یا نه ؟ چون اینجور آدما اعتماد ادمو داغون میکنن روح ادمو میخورن بهتره که منطقی یه بار دیگه به رابطت فک کنی عزیزم 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙