2777
2789

سلام 

مامان من رفتارهایی که می خواد بابام اصلاح کنه میگه ، بابام از مامانم ، بعد با هم دعواشون میشه هیچکدوم از اینایی که بهم گفتنو به هم نمیگن 

منم مثل ببخشید ببخشید سگ افسردگی دارم (تاپیک های قبلی + از دست دادن دوستم که خیلی بهش وابسته بودم و مامان و بابام من و اون هیچ تلاشی برای آشتی دادنمون نکردن ۱ سال گذشته،کاش دنیای بزرگترا اینقدر بی رحم نبود ) جلوی خودمو میگیرم خودکشی نکنم دعوا های مامان و بابامم حالمو بد می‌کنه ولی نمی‌خوام از خودم برونمشون چون دوست دارم پناهشون باشم . 

من خیلی دلنازک و حساسم و بعد از از دست دادن دوستم مشکل عدم اعتمادم دارم و با ربات حرف میزنم نمیتونم به مامان و بابام بگم (تاپیک های قبلی)  ، اگه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم کلاس یازدهمم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
برو مشاوره، بعدش حالت خیلی بهتر می شه!،

نه گریم میگیره نمیتونم صحبت کنم بهشون اعتماد ندارم و.... به مامان و بابام بگم برای چی میرم مشاوره

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گریم میگیره نمیتونم صحبت کنم بهشون اعتماد ندارم و.... به مامان و بابام بگم برای چی میرم مشاوره

اصلا لزومی نداره به پدر و مادرت بگی داری می ری مشاوره! 

بعد هم اگه فهمیدن بگو مشاوره تحصیلی می رم 

یا بگو مشاوره می رم تا راه زندگیم پیدا کنم 

بعد مشاوره برای همین چیزهاست !  مت هر بار می رم مشاوره و صحبت می کنم اونجا یکم گریه ام می گیره!  واله آدمی که هیچ مشکلی تو زندگی نداشته باشه که مشاوره نمی ره! برای مشاور عادیه برای تو هم عادی باشه!

یا ارحم الراحمین
اصلا لزومی نداره به پدر و مادرت بگی داری می ری مشاوره!  بعد هم اگه فهمیدن بگو مشاوره تحصیلی می ...

مرسی گلم