2777
2789

مذهبیا، اگه شما خودتونو برای ازدواج حفظ کنید(هیچ دوستی با جنس مخالف نکنید) حاضر میشد با پسری که خیلییی آدم خوبیه ولی قبلاً رابطه عاطفی داشته ازدواج کنید؟

من یه جورایی زورم میاد که من خودمو حفظ کردم چون هم نمی‌خواستم از لحاظ شرعی گناه کنم هم نمی‌خواستم آسیب روانی ببینم و با کات کردن و.. آرامشم بهم بریزه، به خاطر همین دوست داشتم طرف مقابلم هم مثل من باشه، اما الان یه شخصی هست که خیلی مورد خوبیه خیلی آدم با شخصیته موقعیت اجتماعی خیلی خوبی داره فقط اینکه مثل من نبوده حس بدی بهم میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون باهات هم نظرم نمیتونم چیزی بهت بگم .چون خودمم تا حالا هیچ ارتباط خاصی با هیچ پسری نداشتم و واقعا هم دوس دارم کسی باهام زندگی کنه که مث خودم بوده باشه 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

این چه حرفیه وقتی شخصیت خوبی داره منم دوست پسر نداشتم ولی خوب عاشق یکی شدم و قرار شد با هم ازدواج کنیم ولی قسمت نشد و همه چی بهم خورد الان دیگه باید هیچکی با من ازدواج نکنه چون قبلا عاشق کسی شدم؟

ببین عزیزم من خودم مذهبی نیستم ولی مثل تو فکر میکردم با هیچکسی وارد رابطه نمیشدم و کلی معیار تو ذهنم بود اما یه روز یه جایی ی جوری آدم درگیر یه نفر میشه ک خودشم نمیفهمه کی از این شخص خوشش اومده اصلا شاید با معیاراتم جور نباشه

میخوام اینو بگم ک طرف مقابل شماهم دست خودش نبوده از یکی خوشش اومده و رابطه عاطفی داشته ولی ی جایی آدم یکیو هدچقدم بخواد ببینه نمیشه بیخیالش میشه و کسی ک اومده خواستگاریت حتما این حسو داشته ک اومده 

حالا تصمیم با خودتونه ولی هیچوقت نمیشه کسیو برای دوست داشتن کسی سرزنش کرد...