دخترمشرقی۱۲۳ مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 عنوان فوت وفن فسنجون کدبانوهابیاید👩🍳 | مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 63 پست خانمای کدبانوو هرفوت وفنی که بلدید برای خوشمزه ترشدن فسنجون بیایدباهم به اشتراک بزاریممن اولین بارمه میخوام درست کنم رازخوشمزگی خورشتتون چیه؟؟ ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️ 1402/03/12 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 یکعدد عاشق فسنجونم اول یه پیاز رو رنده کن تفت بده بعد گردوها رو اضافه کن و روی حرارت کم حسابس تفت بد ... مرسی عزیزم منم خیلی دوست دارم ولی تاحالا درست نکردم امیدوارم خوب دربیاد ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
آسموووووووووون عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2869 فکرکنم پس دیراقدام کردم الان دارم درست میکنم برا ۱۱ شب😯 ن عب نداره مرغ زود میپزه از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 حدودا ۶سال پیش چجوری تونستی۶سال نخوری من موندم😂 ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 منم یه ساله نپختم گردو گرونه خیلی،ولی حتما یه سیب شیرین داخلش رنده میکنم خیلی همه چیزش گرونه ولی ناچارا برای ۲نفر درست میکنم برامهمونی که نمیشه😂سیب رو چه مرحله ای اضافه میکنی؟چه مزه ای میده؟ ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 فسنجون فسنجون رو با کوفته قلقلی یا سینه بوقلمون درست کنی بهتر میشه ، طعم گوشت تنها خوب نمی ... مرسی عزیزم خیلی کامل بود فدات😍 ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 رب انار صنعتی من استفاده نمیکنم انگار رب الو هست رب محلی از ادم مطمین بگیر نمیدونستم دفعه بعد میگیرم مرسی گلم ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 ن عب نداره مرغ زود میپزه جامیوفته ینی؟ ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
آسموووووووووون عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2869 جامیوفته ینی؟ ارهمن۳ اینامیزارم چون زود شاممیخوریم از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣
baloot_dana عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 2896 مرسی عزیزم خیلی کامل بود فدات😍 قربونت برم اخرش ادویه ها رو با احتیاط اضافه کن کمکم هم بزن بچش تا زیاد نشه یه دختر شاد و موفق 🤩🌱
هیلام عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 4324 از صبح برای شام؟ نمیدونم رب انارمو همینجوری خریدم مارکش مهرام نه عزیزم برای ناهار برای شام از همون ظهر بار بزاری کافیه معمولا روی شیشه های رب مینویسه ترش یا شیرینه شنیدم بعضیا شکر هم میزنن من خودم دوست ندارم حتی قورمه سبزیم ترششو دوست دارم 🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
baloot_dana عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 2896 [QUOTE=293925264]نمیدونستم دفعه بعد میگیرم مرسی گلم[/QUOTEپس بلد نیستی ، یکی که بلده با خودت ببر بچشه ، بعضی ها کلک میزنن به جز انار چیزای دیگه هم داخل رب میزنن زیاد بشه طعم ربی که فقط انار هست فرق میکنه ، فسنجونش هم طعمش خیلی خیلی فرق میکنه یه دختر شاد و موفق 🤩🌱
پروو_قرنیه_مشکی عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 15854 چجوری تونستی۶سال نخوری من موندم😂 علاقه ای ندارم قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 قربونت برم اخرش ادویه ها رو با احتیاط اضافه کن کمکم هم بزن بچش تا زیاد نشه ممنون عزیزم خداکنه خوب دربیاد😍 ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
دخترمشرقی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 1807 نه عزیزم برای ناهار برای شام از همون ظهر بار بزاری کافیه معمولا روی شیشه های رب مینویس ... منم بدم میاد شیرین باشه ملس دوست دارم رب انارمم مهرام اولین باره خریدم روشم چیزی ننوشته ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
baloot_dana عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 2896 ممنون عزیزم خداکنه خوب دربیاد😍 ان شالله درمیاد نوش جون 😋جایمنمبخور هوسکردم یه دختر شاد و موفق 🤩🌱