2777
2789

خانمای کدبانوو هرفوت وفنی که بلدید برای خوشمزه ترشدن فسنجون بیایدباهم به اشتراک بزاریم

من اولین بارمه میخوام درست کنم رازخوشمزگی خورشتتون چیه؟؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از صبح بار میزارم با شعله کم میپزه  خیلی خوشمزه میشه رب انارشم شیرین نمیزنم هیچ مزه ای نمیده اینطوری 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

یکعدد عاشق فسنجونم اول یه پیاز رو رنده کن تفت بده بعد گردوها رو اضافه کن و روی حرارت کم حسابس تفت بده بذار یکی دو ساعت بپزه بعدم مرغ یا گوشت قلقلی رو اضافه کن و آخرای پخت یخ بنداز که روغن پس بده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من از صبح بار میزارم با شعله کم میپزه  خیلی خوشمزه میشه رب انارشم شیرین نمیزنم هیچ مزه ای نمیده ...

از صبح برای شام؟

نمیدونم رب انارمو همینجوری خریدم مارکش مهرام

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

فسنجون 

فسنجون‌ رو با کوفته قلقلی یا سینه بوقلمون درست کنی بهتر میشه ، طعم گوشت تنها خوب نمیشه 

گوشت چرخ کرده با پیاز و نمک ادویه ، قلقلی هایی اندازه گردو یکم بزرگتر بنداز  سرخ کن ، اگه سینه بوقلمون میخواهی استفاده کنی بدون استخون بدون پوست و چربی مستطیلی کوچیک خرد کن سرخشون کن ولی نه خیلی که سفت بشه اندازه ای پخته بشه روش یکم طلایی بشه ،من یه ذره نمک ابلیمو و یه تیکه پیاز باهاش میندازم بوش بره 

تو یه قابلمه گردو چرخ شده رو تفت بده خامیش بره ، رب انار ملس اضافه کن و آب بریز ، بذار اروم جا بیفته و رنگش عوض بشه و روغن گردو دربیاد ، گوشتتم بستگی به اینکه کدومو انتخاب میکنی یه طوری بنداز توی خورشت که بپزه طعم بگیره ولی له نشه سالم بمونه 

اخر که خورشت جا افتاد پودر دارچین ، یه کوچولو گلاب بستگی به اندازه خورشتت داره خیلی نریزی که بوی گلاب نگیره ، بریز بعدشم طعمش رو بچش اگه شیرین دوس داری شکر اضافه کن ، یعنی ملسی و شیرینیش به خودن بستگی داره توی اذویه زدن احتیاط کن کم کم بریز و بچش تا طعم دلخواهت بشه 

میتونی پیاز رنده کنی تفت بدی سرخ‌بشه بعد بهش گردو اضافه کنی تفت بدی خامیش گرفته بشه ، پیاز بزنی یا نزنی ب خودت بستگی داره ، من میزنم نباشه نمیزنم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
از صبح برای شام؟ نمیدونم رب انارمو همینجوری خریدم مارکش مهرام

رب انار صنعتی من استفاده نمیکنم انگار رب الو هست 

رب محلی از ادم مطمین بگیر 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱