2777
2789
عنوان

دارو شیمی درمانی میخورید

106 بازدید | 19 پست

قرص متوترکسات یا ایموترکس ک دراصل برا شیمی درمانی هس دکتر برام‌نوشته برا ی بیماری خودایمنی پوستی ک دارم. جمعه ها دوتا صبح دوتا ظهر. خوندم‌خیلی عوارض داره حتی مو‌سر نازک میکنه ریزش میگیره. ب نظرتون بخورم یا نه؟؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب حتما لازم داده

میترسم بخورم کچل‌شم‌گف هر وقت تصمیم بارداری داشتی سه ماه قبلش باید نخوری 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روماتیسم داری ؟؟

نه مورفه آ. ی جوری لک رو پوست بدنم بود بیوپسی شدم گفتن مورفه ا هس ی جور رماتیسم پوستی

نه مورفه آ. ی جوری لک رو پوست بدنم بود بیوپسی شدم گفتن مورفه ا هس ی جور رماتیسم پوستی

نمی‌دونم چیه اینکه گفتی ولی منم اینا می‌خورم به خاطر روماتیسم فقط اینکه باید حتماً حتماً فولیک اسید بخورید چون این دارو اثر فولیک اسید و کم می‌کنه تو بدن ه خاطر همین ریزش مو می‌گیری اگه که با اسید فولیک بخوری هیچ مشکلی پیش نمیاد

با خداباش پادشاهی کن
نمی‌دونم چیه اینکه گفتی ولی منم اینا می‌خورم به خاطر روماتیسم فقط اینکه باید حتماً حتماً فولیک اسید ...

خودتون مصرف کردین این قرص اثر بدی نداشت؟؟بیحال کسل نشدین؟؟

نمی‌دونم چیه اینکه گفتی ولی منم اینا می‌خورم به خاطر روماتیسم فقط اینکه باید حتماً حتماً فولیک اسید ...

خود پرشک‌برام فولیک اسید نوشته

اره میخورم کسل نه در اون حد ولی خیلی کم

شمام فقط روز جمعه؟؟؟من چهارتا تست بیبی زدم منفی شد هنوز‌پزیود نشدم به دلم نیست شروع کنم قرصووو گفتم بعد پریود شدنم میخورم  

اره میخورم کسل نه در اون حد ولی خیلی کم

همون یه روز‌کسل‌میشین؟؟

شمام فقط روز جمعه؟؟؟من چهارتا تست بیبی زدم منفی شد هنوز‌پزیود نشدم به دلم نیست شروع کنم قرصووو گفتم ...

اره جمعه ها 

منم یکسال نخوردم بعدا شروع کردم 

البته من برا حاملگی نبود 

با خداباش پادشاهی کن