2777
2789
عنوان

فوت وفن فسنجون کدبانوهابیاید👩‍🍳

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 63 پست
چرا دوست دارم بخاطر این میگم عجیبه چون فسنجونم بامرغه فقط بجای رب گوجه رب اناره

مثل هم نیس اصلا من فسنجون میخورم ولی عاشقش نیستم که بگم باید هر هفته یا ماه بخورم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب وای به به دلم لواشکای خونگی خواست متاسفانه حیات نداریم اپارتمانیه

خوب وسایلش رو بگیرین بدین یه نفر براتون درست کنه ، ادم مطمین که تمیز باشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
مثل هم نیس اصلا من فسنجون میخورم ولی عاشقش نیستم که بگم باید هر هفته یا ماه بخورم

خوب شاید فسنجونی‌که خوردی خوشمزه نبوده 

من فسنجون بعضیارو دوس ندارم ولی عاشق فسنجونم

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
خوب شاید فسنجونی‌که خوردی خوشمزه نبوده  من فسنجون بعضیارو دوس ندارم ولی عاشق فسنجونم

خودم درست کردم خیلی خوشمزه بود 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

خوب وسایلش رو بگیرین بدین یه نفر براتون درست کنه ، ادم مطمین که تمیز باشه 

کسی رو نمیشناسم ولی اگه جایی ببینم ازش نمیگذرم دیگه چشممو روتمیزیش میبندم🤭

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
مزاجا فرق داره دیگه

حالا می‌خوام درست کنم به جای رب‌ انار شوهرم رفته سس انار خریده چندتا میگه بااینا درست کن اگه بد شد گردن من  

خوب شاید فسنجونی‌که خوردی خوشمزه نبوده  من فسنجون بعضیارو دوس ندارم ولی عاشق فسنجونم

چون بعضیا رب گوجه میزنن من اصلادوس ندارم

حالا می‌خوام درست کنم به جای رب‌ انار شوهرم رفته سس انار خریده چندتا میگه بااینا درست کن اگه بد شد گ ...

فکرنکنم‌بد بشه ها حالا امتحان کن دیگه گردن شوهرته😂

ناردونیم میشه درست کرد فکرکنم

فکرنکنم‌بد بشه ها حالا امتحان کن دیگه گردن شوهرته😂 ناردونیم میشه درست کرد فکرکنم

حالا نمی‌دونم من اینقدر حساسم اگه خراب بشه حرص میخورم   

چون بعضیا رب گوجه میزنن من اصلادوس ندارم

اره منم دیدم رب گوجه قاطی میزنن بد میشه 

بعضیا با گوشت قرمز میپزن هم دوس ندارم 

فقط قلقلی و سینه مرغ و بوقلمون

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
اره منم دیدم رب گوجه قاطی میزنن بد میشه  بعضیا با گوشت قرمز میپزن هم دوس ندارم  فقط قلقل ...

وای نه گوشت قرمز هیچ جوره تو کتم نمیره😂

گردوی روستای ما خیلی روغنیه 

گردو رو با آسیاب دستی خورد میکنم‌طوری که یه کوچولو دندونگیر باشه بعد پیاز داغ میکنم گردو رو باهاش تفت میدم ابجوش میریزم میذارم قل بخوره چند ساعت که گذشت گوشت گوسفندی بدون چربی رو که پختم ریش ریش میکنم (قلقلی هم میشه ریخت) اضافه میکنم به خورشت بعد رب انار میریزم درشو میذارم هر یکساعت یه بار یه قالب کوچولو یخ میندازم توش که روغن گردو در بیاد وقتی خورش جا افتاد نمک و یه کوچولو شیره انگور یا شکر اضافه میکنم که کمی ملس بشه فکر کنم یه ده دوازده ساعتی پختش طول میکشه برام😂🤦‍♀️ تو دیگ کوچولوی سنگی هم درست میکنم عالی میشه