2777
2789

انومالی ١٨ هفته و دو روز بودم که رفتم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بیشتر تشخییص ناهنجاری ها و بررسی اندامها ست 

تعیین جنسیت هم بصورت قطعی انجام میشه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تعیین جنسیت 15 هفته هم میشه اما برای انومالی از 18تا 19 وقت داری

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

برای تعیین جنسیت 15 هفته هم میشه اما برای انومالی از 18تا 19 وقت داری

خوب برا من سونوی انونالی نوشتش فک کنم دکتره من میخام ی دفعه دوتاشم باهم برم ۱۷ هفته برم میشع بنظرت؟

آنومالی فکر کنم ۱۸تا۲۰وقت داری من ۱۸ انجام دادم آره جنسیتم قطعی میگن

پس لازم نیست جنسیت جدا برم درسته؟ من الان فردا ۱۴ هفته تمام کردم ۴ هفته دیگه برم بنظرت؟ مثلا زودتر برم انومالی و انجام نمیدن؟ مثلا ۱۷ هفته برم؟

خوب برا من سونوی انونالی نوشتش فک کنم دکتره من میخام ی دفعه دوتاشم باهم برم ۱۷ هفته برم میشع بنظرت؟

برای انومالی همون 18هفته ودو روز برو. آره من فکرکردم عجله داری جنسیتو بفهمی و میخوای دوبار سونو بدی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

برای انومالی همون 18هفته ودو روز برو. آره من فکرکردم عجله داری جنسیتو بفهمی و میخوای دوبار سونو بدی

نه همو میخام ی دفعه دوتاشم یکی کنم دوبار رفت برگشت نکنم مرسی 

نه همو میخام ی دفعه دوتاشم یکی کنم دوبار رفت برگشت نکنم مرسی 

آهان انشالله که سالم و سلامت باشه 

پس لازم نیست جنسیت جدا برم درسته؟ من الان فردا ۱۴ هفته تمام کردم ۴ هفته دیگه برم بنظرت؟ مثلا زودتر ب ...

نه دیگه لازم نیس چون قبلش دقیق نیس ،حالا هفده هفته یا هیجده کلا چندروز فرقشه

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه