2777
2789
عنوان

کی می خواین بفهمین شایعه گرون شدن ی جنس کار خود کارخونه هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 71 پست
من ک شایع ندیدم گفتن مرغ داره گرون میشه واقعا هم شد یه ماه پیش خریدم کیلویی ۷۶ قبلش ۶۷ بود این ما ...

۹۵ خریدم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه کسی غارتم نکنه گرون می‌کنند خیالت راحت راحت 

همه روزه قیمتا ب روز میشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اون موقعی که روغن کم شوه بود یادتونه فروشنده ها با هر روغن که دو برابر قیمت میفروختن، به زور آدامس و ...

کارخونه دلال فروشنده همه مقصرن ولی دلال هم از خود همون کارخونه هاست که نماینده پخش عمده دارن به من و شما که جنس نمیدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اون موقعی که روغن کم شوه بود یادتونه فروشنده ها با هر روغن که دو برابر قیمت میفروختن، به زور آدامس و ...

همه با هم دلال و کارخونه دار هوای همو دارن

اون موقع که پوشک گردون شده بود یادتون رفته ی عالمه تو انبار کارخونه بود ولی نمی ریختن تو بازار 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

من پارسال توی تخفیف ۲دست لباس تابستونی واسه پسرم خریدم عمرش قد نداد بپوشه بخدا جمع کردن کار احمقا ...

بله عزیزم ما متاسفانه فکر کردیم که جاودانه ایم وقتی خودمون به خودمون رحم نکنیم چه انتظاری از بقیه میره. یه بار یه خانم اون موقع که روغن گرون شد اومد ۲۳ تا روغن بزررررگ برد من فکر کردم فست فودی دارن گفتم میشه یکیش من ببرم گف نه گفتم برا کار میبرید گف نه مصرف خونگی تو دلم گفتم حالا من یه ۵ تومن گرون تر میخرم با وجدان راحت اما تو که دزدی میکنی از این مردم فکر مردنتم باش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
ما مدتهاس شکر گیرمون نیومده عجب بدبختیه

تهران هست

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بله عزیزم ما متاسفانه فکر کردیم که جاودانه ایم وقتی خودمون به خودمون رحم نکنیم چه انتظاری از بقیه می ...

اره بخدا

حیف حیف

کاش بچه م بود 

حاضر بودم‌ همه چیو ۱۰۰برابر میخریدم

احتکار مال مسلمین حرامه

وقتی تازه یه پیج تئوری فالو کردی🧑‍🦯🧑‍🦯 تورمم کشکه😐

اصلا اینستا ندارم جواب ی کاربر دیگه رو دادم 

تورم هست ولی با رفتار هیجانی ما بدتر میشه عرضم به حضورت مرتبط با رشته دانشگاهم دارم میگم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم