شایعه می کنن فلان چیز می خواد گرون بشه ی عده کم عقل و خودخواه می ریزن تو همه جا غارت کردن تقاضا میره بالا خوب دیگه کارخونه ها دلیل گرون کردنو پیدا کردن و اون پیش بینی میشه واقعیت
برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم
من ک شایع ندیدم گفتن مرغ داره گرون میشه واقعا هم شد یه ماه پیش خریدم کیلویی ۷۶ قبلش ۶۷ بود این ما ...
۹۵ خریدم
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
من پارسال توی تخفیف ۲دست لباس تابستونی واسه پسرم خریدم عمرش قد نداد بپوشه بخدا جمع کردن کار احمقا ...
بله عزیزم ما متاسفانه فکر کردیم که جاودانه ایم وقتی خودمون به خودمون رحم نکنیم چه انتظاری از بقیه میره. یه بار یه خانم اون موقع که روغن گرون شد اومد ۲۳ تا روغن بزررررگ برد من فکر کردم فست فودی دارن گفتم میشه یکیش من ببرم گف نه گفتم برا کار میبرید گف نه مصرف خونگی تو دلم گفتم حالا من یه ۵ تومن گرون تر میخرم با وجدان راحت اما تو که دزدی میکنی از این مردم فکر مردنتم باش
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
بله عزیزم ما متاسفانه فکر کردیم که جاودانه ایم وقتی خودمون به خودمون رحم نکنیم چه انتظاری از بقیه می ...
اره بخدا
حیف حیف
کاش بچه م بود
حاضر بودم همه چیو ۱۰۰برابر میخریدم
احتکار مال مسلمین حرامه