2777
2789
عنوان

اصرار شوهر واسه بچه آوردن شما چند وقت بعد عروسی بچه آوردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره که باهاش صحبت کنی دلایلت رو بگی واقعا برای یکماه خیلی زوده توهنوز یکسال وقت میخوای تاخانه داری ...

واقعا تو مسائل خانه داری گیج میزنم اصلا بزور دو وعده غذا میپزم بزززووور خونم اصلا شبیه خونه تازه عروس نیست حال تمیز کردن ندارم یعنی وقتش نیست🤦‍♀️

۱۹ و ۲۹

سن خودت ک خ کمه..تو این سن مسیولیت ازدواج و شوهر سخته چ برسه ب بچه ..

چند سال صب کن یکم چشمت باز شه ب دنیا ی تفریحی ی پیشرفتی تو زندگی داشته باش  بعد.. منم همسن تو خیلی بهم میگفتن بیار ولی الان ۵ سال بعد ازدواجم تازه دارم اقدام میکنم

3 سال به نطرم زودم بود 29 سالمه  2 سال کامل قرص خوردم ناخواسته باردار شدم بعد قطع کردن  ...

دختر خالم باردار نمیشد میگفت واسه عوارض ال دی هست و علاوه بر اون آدم چاق میشه ال دی میخوره😥

واقعا تو مسائل خانه داری گیج میزنم اصلا بزور دو وعده غذا میپزم بزززووور خونم اصلا شبیه خونه تازه عرو ...

منم الان یکسالونیمه اومدم خونه خودم بخدا تازه تازه یادگرفتم چجوری خونه رو مدیریت کنم غذا درست کنم کیا تمیزکاری کنم و خیلی چیزای دیگه فکرکن الان بچه بیاری کلا گیج ترم میشی مسولیتت هزاربرابرمیشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
سن خودت ک خ کمه..تو این سن مسیولیت ازدواج و شوهر سخته چ برسه ب بچه .. چند سال صب کن یکم چشمت باز شه ...

آره به فکر پیشرفت که هستم دارم واسه کنکور میخونم انشالله قبول بشم

زود ازدواج کردم یکم....

۱۹ و ۲۹

واس شما زوده هنوز

از نظر مالی تواناییش و دارید؟

خود شما توانایی بزرگ کردن بچه رو توی خودت میبینی الان 

درس نمیخونی؟

اگه درس میخونی یا تازه شغلی و شروع کردید نیارید واستون خیلی سخت میشه 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
دختر خالم باردار نمیشد میگفت واسه عوارض ال دی هست و علاوه بر اون آدم چاق میشه ال دی میخوره😥

ال دی نمیخوردم 

مارو لین میخوردم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
آره به فکر پیشرفت که هستم دارم واسه کنکور میخونم انشالله قبول بشم زود ازدواج کردم یکم....

من از توعم زودتر ازدواج کردم..تو این مدت درسمو خوندم ب هر چی علاقه داشتم رسیدم سرکار میرم تفریحمو کردم الان دیگه ۲۲ سالمه میگم وقتشه..قبل این وااقعا از لحاظ روحی و جسمی توانشو نداشتم چون میدونستم بعدها حسرت میخورم ک چرا خودمو پابند بچه کردم

ب شوهرتم بگو دلیلتو ..با بچه نظم زندگی مرد هیچ تغییری نمیکنه ولی زنه ک باید همه چیو ببوسه بزاره کنار بشینه پای بچه