2777
2789

سلام دوستاي گلم 

من بينيمو اول خرداد عمل كردم حالا داخلش گرفته كثيف شده نميدونم چكار كنم با گوش پاك كن ميترسم حس ميكنم داخل زخمه شما چكار ميكردين؟

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

با سرم شستشو باید شستشو بدی 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 25 اردیبهشت عمل کردم 

اینجوری بودم رفتم دکتر چک کرد بینیم خونریزی کرده بود و دوباره جراحی شدم 

من گوش پاکن کردم داخلش دیدم گیره... 

سرم شست و شو بزن و اروووم خیلی آروم فین من ببین باز میشه 

انجام دادم بازم تميز نشد

هرروز روزی سه بار باید بشوری 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
انجام دادم بازم تميز نشد

با موچین تمیز بکش بیرون خون‌های خشک‌شده رو

من 25 اردیبهشت عمل کردم  اینجوری بودم رفتم دکتر چک کرد بینیم خونریزی کرده بود و دوباره جراحی ش ...

چجوري من سرمو ميگيرم بالا با سرنگ ميريزم اونم روزي يه بار گفتن

ببخشید من هنوز عمل نکردم تجربه ای ندارم کمکت کنم

خودم سوال دارم ازت😅بینیتو کجا عمل کردی درد داشت؟ چقدر خرجش شد درکل اگه برمیگشتی عقب بازم عمل میکردی یانه یعنی تصمیم خوبیه با توجه به درد و خرجش؟ 💙

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
چجوري من سرمو ميگيرم بالا با سرنگ ميريزم اونم روزي يه بار گفتن

روزی 3 بار باید شست و شو بدی 

سرت بگیر توی روشویی 4 سی سی بردار با فشار خالی کن داخل حفره های بینی 

هرچی بیشتر بشوری ورم زودتر از بین میره 

روزی 3 بار باید شست و شو بدی  سرت بگیر توی روشویی 4 سی سی بردار با فشار خالی کن داخل حفره های ...

واقعا?پس چرا براي منو نوشته شبي يكبار

ببخشید من هنوز عمل نکردم تجربه ای ندارم کمکت کنم خودم سوال دارم ازت😅بینیتو کجا عمل کردی درد داشت؟ ...

من روزاي اول كلافه بودم بخاطر تامپون پشيمون شدم.ولي بعد تامپون راحت شدم الان راضيم 

عملشم اصلا درد نداره فقط كلافگي داره

هزينه عمل من ٣٣شد گرگان عمل شدم دكتر ناعمي