2777
2789
عنوان

صاحب خونه اذیت می‌کنه

477 بازدید | 36 پست

ما تازه خونه رهن کردیم،(صاحبخونه یه خانم مسن هست،،، از نظر مالی وضعش خیلی خوبه)

بعدبخاطر فشار کم آب تو قولنامه نوشت که پمپ میخره،ولی الان یک ماه هست که هروقت زنگ می‌زنیم میگه چکارکنم،،خودتون بخرید باهم حساب میکنیم،،پول ندارم،به داداشم زنگ زدم پول برام بفرسته جواب نداده،،خلاصه هزارتا بهانه میاره 

حالا ماکه اجاره نمیدیم چطوری می خواد حساب کنه،،واینکه خیلی بدقول و دروغگو تشریف دارن،

الهی هرکس مستاجره صاحبه خونه بشه دیگه آنقدر با این مدل آدمهای تازه به دوران رسیده بحث نکنه😔

اونوقت بابای من پول چسب کابینتی که طرف میخره واس دل خودشو قطعا خراب میشه تا بخواد به ما تحویل بده خونرو هم خودش میده😂💔

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر منم اجاره نشین هستش دختر طرف اذیت میکنه جوری که با هم بزن بزن کردن

دخترش ازدواج کرده رفته ها ولی همیشه ی خدا تو خونه باباش چتره به همه چیز گیر میده

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

منم پارسال پدرم درومد تا صاحبخانه پمپ گذاشت پمپ نمیذاشت کل تابستون خونه مامانم بچمو بردم حموم اخر یه روز برای نظافت راه پله پیام داد منم گفتم والا ما تو نظافت خودمون موندیم اب نداریم بریم حموم چه برسه به نظافت پله ها دیگه بالاخره تابستون تموم شد پمپ خرید گذاشت

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چندبار رفتیم بنگاه اونم زنگ زده به صاحب خونه فقط میگه چکارکنم خوب

میتونید برید شورای حل اختلاف مجبور میشه بخره

من بودم باز اثاث جمع میکردم میرفتم جای دیگه

اعصاب ندارم کل کل کنم باادم نفهم اثاث کشی فوقش یه هفته زمان میبره

پس چرا هرچی مستاجر گیر ما میافتاد دهان مارو اسفالت میکرد.اخرم مجبور شدیم خونه رو بفرشیم که از هرچی م ...

دقیقا. ما یه مستاجر داشتیم کفتربازی میکرد ماهم نمیدونستیم انقدر همسایه ها شکایتشو کردن خونه رو فروختیم