2777
2789
عنوان

صاحب خونه اذیت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 36 پست
سلام تا پمپ نخریده اثاث نمیاوردید  الانم به بنگاه بگید بهش فشار بیاره تا بخره

گفت میخرم 

اول هفته میگه تا آخرهفته میخرم،اخرهفته میگه پول قراربود برام بریزن نریختن تا شنبه یکشنبه

اولا بنگاه که گفتی رفتید،بعدم اگه میتونید بخرید فوقش هروقت از اینجا رفتیدبا خودتون ببرید و میشه بازم بفروشید میبینید که همه چی قیمتش میره بالا

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پمپ آب با صاحبخونه است نه مستاجر نخر بعدن هم پولشو نمیده 

آره تو قولنامه نوشتیم ولی الان میگه ندارم،شوهرم چندبار عصبانی شد گوشی روش قطع کرد ولی خیلی پرروهست

گفت میخرم  اول هفته میگه تا آخرهفته میخرم،اخرهفته میگه پول قراربود برام بریزن نریختن تا شنبه ی ...

تایکشنبه صبر کن اگر انجام نداد هم برو بنگاه هم شورای حل اختلاف محل مجبورش کن اگر قبول نکرد جمع کن برو 

تهرانم همینه اب فشارش کم هست ما ط چهارم واخر هم هستیم تازه پمپ هم داریم 

باید بگیم مدیر ساختمون طرف رو بیاره باد بزنه دوباره

بعد یه مدت فشار پمپ اب کم میشه بابد باد بزنند توش

من ۵ سال یه استان دیگه زندگی کردم بخدا هنوز با صاحبخونمون باهم در ارتباطیم ،رفت وامد داریم با اینکه دوریم،،مثل دوتا خواهرهستیم 

ولی این صاحبخونه امسال تو این یک ماه خیلی اذیت کرد مارو

تو قرار داد قید شده باید بخره برو به بنگاه بگو حتما 

گفتم،حتی گفتم کل رهن مارو بده ما از اینجا میریم،،

باکمال پررویی گفت بزارید یه مستأجر بیاد پولتون بدم،من گفتم باید خسارت بدی می خوای من بمونم مستأجر بیاد،،،،،،،خیلی آدم نفهمی به پستمون خورده

خواهر منم اجاره نشین هستش دختر طرف اذیت میکنه جوری که با هم بزن بزن کردن دخترش ازدواج کرده رفته ها ...

پدرخودم مستأجر داره،،اصلا ما مستاجرشون ندیدیم 

حتی خود پدرم یه بارنرفته دم در به مستأجر چیزی بگه

میتونید برید شورای حل اختلاف مجبور میشه بخره من بودم باز اثاث جمع میکردم میرفتم جای دیگه اعصاب ندا ...

منم اصلا اعصاب ندارم اگر خودم تلفنی صحبت کنم می‌دونم باید دعوا کنیم برای همین همیشه شوهرم زنگ میزنه

تایکشنبه صبر کن اگر انجام نداد هم برو بنگاه هم شورای حل اختلاف محل مجبورش کن اگر قبول نکرد جمع کن بر ...

مگه نباید اول برم دفتر خدمات قضایی شکایت کنم.

یا مستقیم برم شورای حل اختلاف