2777
2789
عنوان

برای بچه دوم نمیدونم اقدام کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 103 پست
خوشبحالت واقعا خوبه امامن خودم دلم میخوادشوهرم بچم اونروزپسرم میگه مامان چرایه پسرنمیزاری توشمکت ب ...

چن سالش پسرت؟منم دخترم ۶سالشه خیلی تنهاست کاش خدا نگامون کنه

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دید من یه حقوق ۳۰ تومنی که خونه ماشینم داشته باشی بچه ها گناه دارن باید تو رفاه باشن چرا بیاریم ...

من و شوهرم ماهیانه رو همدیگه حدود ۳۰ تومن داریم ولی الان که پسرم دانشجو هست دانشگاه آزاد میره خرجش زیاد شده 

نمیگم کم میاریم ولی مثلا نمیتونیم با خیال راحت بریم مسافرت 

دلم میخاد مثلا یه ترکیه یا دبی بریم نمیتونیم آخه این چه وضع زندگیه 🙃

من خودم تک فرزندم دخترم ۳سال و نیمشه سومی رو باردارم! وضع مالیمون معمولیه ولی رو به بهتر شدنه انشاا ...

چه باحال   دختر من ۳ سال و ۹ ماهشه

هنوز مثل نی نی هاست اصلا نمیتونم تصور کنم دو تا بچه کوچیکتر ازش داشته باشم  

من خودم تک فرزندم دخترم ۳سال و نیمشه سومی رو باردارم! وضع مالیمون معمولیه ولی رو به بهتر شدنه انشاا ...

خداروشکر دعا کن منم حامله بشم شوهرم قبول کنه بچه دار بشم

مستاجریم و ی پراید داریم و پول پیشمونم کمه اما بچمونو خدا شاهده مثل پرنسس بزرگ کردیم چند بار بستری ش ...

بنظرم شما از نظر مالی اصلا توانایی بچه دوم رو ندارین البته هر جور خودتون صلاح میدونین