2777
2789
عنوان

برای بچه دوم نمیدونم اقدام کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 103 پست
پدرم میگه اگ بیاری خونه خودشونو میگه بنامت میزنم خونه مادرمو ک مادرم میشنه توش اخه از هم جدا زندگی م ...

پدرتون بچه دیگه ایم داره به جز شما 

بیار اگه دوست داری واقعا میگن 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیار

اونایی که میگن خدا روزی بچه رو میده باید بگم بله خدا بزرگه اما مگه بچه فقط خوردن؟آینده نمیخواد؟توقع بچه ها الان خیلی زیاده

خدا به آدم عقل داده بر حسب شرایطش پیش بره

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

پدرتون بچه دیگه ایم داره به جز شما  بیار اگه دوست داری واقعا میگن

بله ی پسر از ی زن دیگ ک من ندیدمش و خودشم پسر دوسته فکر نکنم ب من چیزی برسه از زمین و خونه بابام

نه نیار اونایی که میگن خدا روزی بچه رو میده باید بگم بله خدا بزرگه اما مگه بچه فقط خوردن؟آینده نمیخ ...

من میگم ادم نیاره پشیمون میشه ۴ سال دیگه اونوقتم دیره دیگه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نه نیار اونایی که میگن خدا روزی بچه رو میده باید بگم بله خدا بزرگه اما مگه بچه فقط خوردن؟آینده نمیخ ...

اینم درسته دختر من ۴ سالشه شب و روز گریه میکنه آیفون ۱۳ پرومکس میخوام جالبیش اینه قیمت آیفون از رهن خونمون بیشتره

به نظرت جقدر درآمد لازمه واسه آوردن بچه دوم؟؟

از دید من یه حقوق ۳۰ تومنی که خونه ماشینم داشته باشی

بچه ها گناه دارن باید تو رفاه باشن چرا بیاریم ک حسرت بخورن

البته نظره منه 

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿