2777
2789
عنوان

برای بچه دوم نمیدونم اقدام کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 103 پست
به نظرت تک فرزند بمونه دخترم پشیمون میشم؟ آخه خواهرشوهرم همش میگه کاش میاوردم دخترش ۱۴ ساله ست الان& ...

من خودم یه زمانی بد پشیمون شدم دچار بحران روحی شدیدی شدم البته به خاطر پسرم نه خودم دلم بچه دوم میخواست ولی خوب شرایط مالی رو واقعا نداشتم و نیاوردمم 

وقتی هم که تو ۳۸ تصمیم گرفتم بیارم یائسه شدم دیگه 

ولی خوب عاقلانه که بهش نگاه میکنی میگی بچه بیاد تو این مملکت چه کار کنه .بشین فکرهاتو بکن اگه واقعا خودت دلت میخاد بیار 

دوستای من همشون تک فرزند دارن و راضی هم هستن فقط من بودم که پشیمون شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم4سالشه.درسته گرونی هست امابه نظرم ایناهم گناه دارن چون یه خواهروبرادرندارن که سرگرم بشن.بعدهاباهاش دردو دل کنن.بازاربرن.گردش برن....اون وقت بادوستهایی که غریبه هستن وقتشون رومیگذرونن وبایه قهرکردن تنهامیشن.تاوقتی بچه اولی کوچیکه بچه دومی روراحت میشه بزرگ کرد.اختلاف سنی زیاددیگه بچه هاروبه هم نزدیک نمیکنه

دلتنگ اون روزهام...
من و شوهرم ماهیانه رو همدیگه حدود ۳۰ تومن داریم ولی الان که پسرم دانشجو هست دانشگاه آزاد میره خرجش ز ...

حقوق ما هم همینه اما قسط داریم کم نمیاریم اما بچه ها پر توقع شدن یکی رو بهتر میشه تامین کرد تا دو تا بشن

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

چه باحال   دختر من ۳ سال و ۹ ماهشه هنوز مثل نی نی هاست اصلا نمیتونم تصور کنم دو تا بچه کوچیک ...

تا این یکی دنیا بیاد ۴ ساله میشه، نه ماشاالله دختر من خیلی خانوم و فهمیدس 😘

مثل آدم بزرگا حرف میزنه و رفتار میکنه!

۱۹ ماهه بود داداشش دنیا اومد خییییلی مراقبش بود و هواشو داشت

پسرم خنگول تر تشریف داره😂 موندم اینو چیکارش کنم چطوری کنترلش کنم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
خداروشکر دعا کن منم حامله بشم شوهرم قبول کنه بچه دار بشم

انشاالله😍

اشتباه مامانامون نباید بکنیم دیگه ، موندن انقد تا من بزرگ شم ، خونه بخرن ، ماشین بخرن ... اون زمانم نازایی گرفتن چقد خرج کردن حتی ivf کردن دیگه نشد!

اوضاع مالی درست میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

تو زندگی هدفی جز زاییدن ندارید؟

نی نی یار من بازم در تاپیک های اقدام کامنت مخالف گذاشتم 

من حق دارم عقیده مو بیان کنم چون آسیبی به کسی نمیزنه 

شما اگه تحمل شنیدن حق نداری منو تعلیق کن 

عزیزم اول اینکه شما که همه راه ها رو رفتی از طب سنتی هم کمک بگیری ضرر نداره، ممکنه درمان بشی، حتما با یه دکتر ماهر طب سنتی مشورت کن 

دوم هر روز تو خونه سه بار سوره مزمل بخون ، به آب و غذاتون فوت کن، ایشالا که شوهرت همراهت بشه، از اهل بیت مدد بگیر خودشون دل شوهرت رو همراه کنن

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
من ۱۰ سال منتظر بودم بعدم دو سالگی دخترم تصادف کرد اللن خوبه خداراشکر یکم مشکلات داره

درجریان هستم تاپیک هاتون رو میخوندم...انشالله اون مشکلاتشم حل میشه

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲