2777
2789

اخلاقش خوبه یعنی من تلاش میکنم که خوب باشیم ولی از درون داغونم،فقط کار میکنه.زیاد به خونواده اهمیت نمیده .توی هشت سال زندگیم یه کاری نکرده صزفا بخاطر دل من باشه.اصلا تلاش نکرده که حتی با موارد خیلی ناچیز و کوچیک قلبمو شاد کنه.گفتم امرزو جمعه هست بریم بیرون بچه هم کلا خونست کلافه شده.همش بهونه میاره آخر سرم الکی دعوا راه انداخت منو آدمه بد نشون داد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم جمعه ها میره سرکار قسط داریم 

ولی خودمون اعصابمون راحت تره😂

بچمم خودم میبرم بیرون اگه بگه خستمه و فلان 

ولی بعدش خیلی نق میزنه که تو همش فکر خودتی من دارم سختی میکشم برام مهم نیست چون برا دل بچم میرم همه چی بجون میخرم

شمام خودت برو بچت ببر تفریح البته اگه شرایطش داری

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

ما این جمعه قرار بود بریم باغ پدر من چند جمعه س ک میریم طرف شوهرم 

شوهرم اومده میگه بابام میگه ماشینتو بده ما بریم روستای خودمون 

ما هم ک اینجا شلغم تشریف داریم یه بار با خودشون فکر نمیکنن ک اینا هم شاید برنامه ای داشته باشند قرار نیس ک همیشه ماشین اینا رو بگیریم 

پدرشوهرم به خاطر خرید خونه توی روستاشون ماشینشو یک ساله ک فروخته 

منم اوايل  شوهرم همش سركار بود هيچ جا نميومد منم خودم همش با تور با دوستام يا با خانواده ام ميرفتم بيرون كلى هم خرج ميكردم خوش ميگذروندم الان خودش هر هفته براى بيرون رفتنمون برنامه ميچينه

شوهر منم جمعه ها میره سرکار قسط داریم  ولی خودمون اعصابمون راحت تره😂 بچمم خودم میبرم بیرون ا ...

خودمون دوتایی میریم اتفاقا دوتایی خوش هم میگذره ولی خب بعضی وقتا آدم دلش میخواد با خونواده بره.

خودمون دوتایی میریم اتفاقا دوتایی خوش هم میگذره ولی خب بعضی وقتا آدم دلش میخواد با خونواده بره.

میدونم چی میگی

ولی دیگه یه وقتایی مجبوری 

حالا سعی کن هرازگاهی یکار کنی همگی برید 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!