2777
2789
عنوان

سیاست سفر با خانواده همسر....

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 18 پست
نمیدونم فقط میدونم ک بدترین تفریح و سفر اونیه همش بخوای درگیر سیاست بازی و نقشه باشی.بهت خوش نمیگذره ...

من خودم زیادی گرم میگیرم با همه 

خیلی صمیمی میشم

اما تجربه ثابت کرده آدم بهتره بدونه چطور به جا رفتار کنه

بنظرم سیاست چیز بدی نیست

فقط یعنی بلد باشی کجا چی بگی و چطور رفتار کنی

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
من خودم زیادی گرم میگیرم با همه  خیلی صمیمی میشم اما تجربه ثابت کرده آدم بهتره بدونه چطور ...

دیگه اینا تربیتس و ذاتیه.کسی ک از بچگی دهنش همه جا باز میکنه خب با آموزش این سن درست نمیشه

امیدوارم ازونا نباشی

تنها کاری ک میکنی گرمم ک میگیری زیاد شوخی نکن ک روتون بهم باز شه.شوخی احترامارو از بین میبره

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی شوخ و سرزندم.رابطم با فامیلای خودمو ببینی و رابطم با خانواده و فامیل همسرم ببینی پرچات میریزه

تو خانواده همسرم ب اندازه میخندم.کم در اصل

همیشه لبخند ب چهره دارم ولی بگو بخند هر کر ندارم

شوخی نمیکنم هرگز

رابطه محترمانه مسالمت آمیز

شوهرمم با خانواده من همینه.با داداشم یه کلکل ریزی سره فوتبال میکنه گاهی ولی خب حرمتا سره جاشه

داداشمم ادم ب شدت شوخیه.حتی وسط دعوا بدون ترس شوخی کرده بقیه خندیدن ولی با شوهر من حدش رعایت میکنه ک احتراما بمونه

میفهمی چی میگم

خانواده همسر متقابل عروس و داماد باید رابطه با احترام باشه وگرنه دلخوریایی ک ایجاد بشه بخشیده نمیشه تو دل طرفین

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
عه جدی؟ چه سیاستی مثلا به خرج میدادی؟

مثلا نمیشد هرچی دلت میخواد بخری چون ب چشم اونا ولخرج میای هرچند ک شاید چند ماه صبر کردی بری اون سفر و همه چیز بخری 

مجبوری خیلی خانومانه و پخته رفتار کنی 

نمیشه مرتب بگی بیرون غذا بخوریم 

باید زیادی ب فکر خانواده باشی... 

کوچیک ترین نظر مخالفی با همسرت نداشته باشی... 

خب آدم راحت نیست