2777
2789

سلام رفت و آمد تقریبا صفر شده . 

به خاطر بی محبتی نیست ، به خاطر گرونی . انقدر که همه چیز گرونه آدم‌جرات‌ نمیکنه مهمونی بره یا مهمون دعوت کنه

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه خیلی وقته اینجوری شده بین ادما البته خودم بیماریه روده دارم همش خونه هستم خیلی بادشکم دارم بعد ...

فکر کردم ما اینطوری شدیم ..انشالا خوب میشی دکتر دارو نداد؟

خدایا شکرت💓🙏
فکر کردم ما اینطوری شدیم ..انشالا خوب میشی دکتر دارو نداد؟

درمان نداره عزیزم ۲۲ ساله درگیره این بیماری هستم از جمع ومهمونی وعروسی ومسافرت محرومم حتی ازدواجم نمیتونم بکنم

😅😅من دوست دارم ولی واقعا حوصله آشپزی رو ندارم☹️☹️

من همون موقع هم از ده تا دعوت نه تاشو میپیچوندم   

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ای بابا ازدواج چراا

عزیزم براش تاپیک زدم بیماریه روده تحریک پذیر بادشکم ۲۰ بار  ۳۰ بار کمتر بیشتر در روز خالی میکنی واسه آدم شخصیت نمیمونه باید تنها زندگی کنی ازدواج ممکن نیست مگه پسره هم بیماریه منو داشته باشه علتش ناشناخته است