2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وعده چلو ماهیچه درست کن و اکبر جوجه

گوشت زیااااااااد بذار که نگن کمه🤣

یه وعده هم شیشلیک و جوجه کباب

یه وعده هم گوشت قورمه با زرشک پلو 

کلا حجم گوشتت رو بالا بگیر که فکر نکنی کم گذاشتی😆

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه

سلام عزیزم‌من مشهدی هستم و هرسال مهمون عراقی دارم . براشون قیمه درست کردم پلو مرغ درست کردم . ی شب کباب تابه ای و سالاد و زیتون . و یه شبم کوبیده از بیرون گرفتیم سخت نگیر اونا عاشق غذاهای ایرانی ان

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

نه عزیزم اونا غذاهای ایرانی هم به مذاقشون خوش میاد چون به طور کلی غذهای ما جاافتاده تر و خوش طعم تر هستن

اگه مشکل مالی نداری اینا خوبن به نظر من

قرمه سبزی

قیمه با زعفرون و هل و گلاب

مرغ رو حالت سلطانی با پیاز داغ فراوان سرخ کن و بزار بپزه

مرغ رو بگو برات حالت جوحه کبابی خورد کنن و تو پیاز و زعفرون و ابلیمو بخوابون

ادویه هم فقط نمک و فلفل بزن

بعد با همون پیازاش بریز تو ظرف مرغ خوری و یه لیوان اب بزیز و بزار تو فر بپزه بینهایت خوشمزس

ما مهمون عرب داشتیم اینارو درست کردیم خیلی خوششون اومد

برای شام هم غذاهای فست فودی بپز

INTP  
چه عیبی داره؟ غذاهای ایرانی خیلی هم خوشمزن اومدن سفر، از خداشونه غذاهای جدید رو امتحان کنن فقط سعی ...

از ذائقه شون سر در نمیارم 😂🫠

چیزی که تو این سال ها از توصیف شوهرم فهمیدم خیلی گوشت دوست دارن 

خوشبختی یعنی_/__/\/_ ♥️ عاشق مردت باشی و اونم مردونه کنارت باشه 

ببین اینطور فکر نکن اونا هم مثل خودمونن فقط خوش خوراک و خوش اشتهاو چرب چلیک خور 

کوبیده 

کباب گوشت و جوجه 

فوصلونیا

و خورشتهای پرگوشت و چرب چلیک 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

شما هم غذاهای ایرانی بپز ولی غذاهایی که گوشتیه البته اگه مشکلی تو هزینه اش نداری

میتونی چلوگوشت درست کنی و گوشت زیاد بزاری

یه وعده هم چلوکباب 

یه وعده هم مثلا کباب بختیاری اگه اشتباه نکنم گوشت و مرغ باشه 

جوجه کباب 

بزن تو نت غذاهای ایرانی که گوشت زیاد میبره را پیدا کن و درست کن واسشون

البته میتونی وعده اول را مثلا چلو گوشت بپزی بعد برای وعده های دیگه از شوهرت بپرسی 

بریونی هم خوبه گوشتیه

یا دیزی

استرس نده اونا دوست دارند غذاهای ایرانی الخصوص خونگی میل کنند ،کوفته ،قرمه سبزی،ابگوشت،قیمه ،درست کن ...

پیشنهاد خوبیه 

کوفته خوبه 👍

کوفته مرغ سوخاری شکم پر و ماهی خوبه ؟ 

سبزی دلال از کجا گیر بیارم این موقع سال 

خوشبختی یعنی_/__/\/_ ♥️ عاشق مردت باشی و اونم مردونه کنارت باشه 

خوب دیگه غذای ایرانی براشون درست کن مطمعنا خوششون میاد 

مثلا اومدن یه کشور دیگه 🤔

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

می‌دونم  ولی چطوری درست کنم  دستور پخت  آیا اگر بدین آشپزر می‌تونه مثل عرب ها درست ...

از فکر غذای عربی بیا بیرون چون تا حالا درست نکردی و احتمال اینکه خراب کنی زیاده و اینکه هر آشپزی توی یه مدل غذایی مهارت داره اگه رستورانی که غذای عربی میپزه سراغ داری سفارش بده اگه میخوای به رستورانای ایرانی پز بدی اصلا نده چون احتمال ۹۹ درصد بلد نیستن و خراب میکنن

من خودم عراقی هستم ولی ایران زندگی می‌کنیم.. ما وقتی مهمون از عراق بیاد . هر چی درست کنیم میخورن ولی ماهی خیلی دوس دارن ..و یک غذای دیگه هم هست اسمش فاسولیه هستش مثل قرمه سبزی درست میشه ولی سبزی نمی‌ریزد داخلش فقط لوبیا سفید گوشت و رب  و ادویه میزنن این غذا رو هم خیلی دوست دادن.. قهوه هم زیاد میخورن ..بعد از غذا حتماااا چایی میخورن چایی پررررنگ کنار چایی حتما شکر بزار ..و در آخر اونا خیلی اهل سیگار هستن اگه سیگار میکشن به شوهرت بگو جا سیگاری براشون بزاره و ناراحت نشی که توی خونت سیگار روشن میکنن چون برا اونا این چیزا طبیعیه