2777
2789
استرس نده اونا دوست دارند غذاهای ایرانی الخصوص خونگی میل کنند ،کوفته ،قرمه سبزی،ابگوشت،قیمه ،درست کن ...

موافقم

به نظرم منم غذاهای خودمون رو بپز با گوشت زیاد

قطعا عاشقش میشن

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم غذاهای ایرانی بپز ولی غذاهایی که گوشتیه البته اگه مشکلی تو هزینه اش نداری میتونی چلوگوشت درس ...

نه مشکل مالی ندارم خدا رو شکر 

هزینه ش هرچی بشه ولی خوب در بیاد آبروم نره 

شوهرم چندین ساله کاروان ش رو میاره هتل های  اینا تو نجف و کربلا 

الان می‌خوام آبرو شو بخرم 

خوشبختی یعنی_/__/\/_ ♥️ عاشق مردت باشی و اونم مردونه کنارت باشه 
از ذائقه شون سر در نمیارم 😂🫠 چیزی که تو این سال ها از توصیف شوهرم فهمیدم خیلی گوشت دوست دارن  ...

گوشت دوست دارن: کباب، جوجه، مرغ

بادمجون هم خیلی استفاده می‌کنن تو غذاها: قیمه بادمجون

سعی کن غذاهای نارنجی رنگ و چرب بدی بهشون😐😂

مثلا یه غذایی شبیه قورمه سبزی شاید براشون عجیب باشه، کنارش یه غذای کوچیک دیگه درست کن.

دلمه و کوفته هم ایده خوبیه

دیزی بدین اصلا😂 

کی به کیه

انگار بری چین، بجای نودل و غذاهای معروفش بهت فسنجون بدن... جالب نمیشه اینجوری

ایرانی بپز، اگه دیدی دوست نداشتن از رستوران عربی غذا بگیر.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من خودم عراقی هستم ولی ایران زندگی می‌کنیم.. ما وقتی مهمون از عراق بیاد . هر چی درست کنیم میخورن ولی ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم

خوشحالم که سعادت داشتم یه عراقی بیاد تاپیک نظرشو بگه 

خیالم راحت تر شد که چون می‌شناسی عرب ها عراق  رو 

حتي چيني هام عاشق غذاي ايراني ميشن

چلو كباب ك حتما دوست دارن 

يا اصلا همون غذاهايي ك اونجا خودشون درست كردن اگه بلدي

از خودشونم ميتوني بپرسي كدوم غذاي ايراني رو دوست دارن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
چی هست ؟  دستور طبخش ؟

همون مرغ سرخ شده با پیاز داغو کشمش سوپو در واقع مثل غذای یرانیه درست کردنش راحته ولی تیکه های مرغ رو بزرگ بذار و بیشتر از سینه مرغ استفاده کن بازم گوگل سرچ کن 

مهمونهای عربتون فارسی هم بلدن؟

نه 😂

خانوادشون بلد نیستند 

مثل من و بچه هام که عربی بلد نیستیم 

ولی شوهرم عربی بلده ، مردای اوناهم فارسی بلدن 

ولی همینطور چشمی و ابرویی باهم ارتباط بر قرار میکنیم 

مثلا عراق بودم میخواستم بگم دستت درد نکنه شوهرم گفته بود بگو مَرحَبَک بِکُم  

می‌دونم  ولی چطوری درست کنم  دستور پخت  آیا اگر بدین آشپزر می‌تونه مثل عرب ها درست ...

عزیزم چرا خودت رو اذیت میکنی همون غذاهای خودمون رو درست کن اما یخورده پر گوشت تر بلاخره اونا میان اینجا دوست دارن غذاهای ایرانی رو امتحان کنن حالا یه وعده در کنار قورمه سبزی کباب کن براشون یه وعده هم در کنار غذاتون مرغ شکم پر

بذار با غذاهای ما هم آشنا بشن

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من