2777
2789
عنوان

کی بیداره؟و چرااا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست

من اصولا به شب بیداری عادت دارم و هر روز از ساعت ۵ تا همین حول و حوش دو سه تا تاپیک میبینم که میپرسن واسه چی بیدارین؟😆😆😆😆😆😂😂😂

و جواب من همیشه همین یک جمله ست: چون ترکیبی از خفاش و جغدم 🐲🐲🐲

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم خوابش به هم ریخته چون مریض بود و شربت دیفن میخورد 

ما هم سواستفاده کردیم و ساعت ۲ رفتیم فلافل خریدیم و رفتیم یه جای خوش هوا که شهیدای گمنامو دفن کردن

انرژی منفی ۲ سالم رو دفع کردم

احساس میکنم حالم خیلی خوبه

انشاالله جوجتو سالم بغل بگیری 

دست رو شکمت بذار و زیاد سوره عصر رو بخون تا بچت صبور بشه 

من انجام دادم و بچم الحمدلله به شدت صبوره و آروم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
خوش به حالتون حال دلتون خوبه خدا روشکر  من از شدت ناراحتی تا الان بیدار بودم

عزیز دلم اولا انشالله به حق آبروی خانوم فاطمه زهرا خدا یه موج عظیم از شادی و آرامش رو به قلب و زندگیتون روانه کنه 

ولی خب شما از کجا میدونید من حال دلم خوشه؟ شاید من هم همین الان یه نگرانی یا اندوه بزرگ کنج دلم مهمون باشه،اما سختیای زندگی بهم یاد داده چه گریه کنم و حرص بخورم، چه بخندم و بیخیال باشم تاثیری تو حل مشکل نداره پس چرا لحظاتم رو با غم و اندوه تلف کنم؟ الان میدونم که خوشی و شادی من، فقط و فقط به خودم بستگی داره...دنیا ارزش غم خوردن نداره گلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیز دلم اولا انشالله به حق آبروی خانوم فاطمه زهرا خدا یه موج عظیم از شادی و آرامش رو به قلب و زندگی ...

حرفاتون خوبه ولی لای منگنه بودن میدونی یعنی چی ؟آخه چجوری صبور باشم تا صبح با خودم حرف زدم شوهرم درآمدش کمه هزارتا ایراد دیگه هم داره دو روزه غذا نخوردم همه چی تموم شده تو خونه