2777
2789
عنوان

کی بیداره؟و چرااا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست
حرفاتون خوبه ولی لای منگنه بودن میدونی یعنی چی ؟آخه چجوری صبور باشم تا صبح با خودم حرف زدم شوهرم درآ ...

بله میدونم

شما چی؟ شما میدونی صاحبخونه دو روز بهت مهلت برای تخلیه داده باشه و تو هیچ پولی نداشته باشی بتونی خونه رهن کنی یعنی چی؟ 

عزیزم هممون مشکل داریم و هممون هم بدون استثناء فکر میکنیم مشکل من از همه بزرگ تره

ولی من به یه چیزی ایمان دارم...حتی اگر مشکلات مثل کوه هیمالیا هم عظیم و با صلابت باشه، خدایی داریم که اراده اش میتونه در کسری از ثانیه همون کوه رو متلاشی کنه و بعد دوباره از نو بسازه...پس تا خدا هست، غصه و ناامیدی معنا نداره عزیزدلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بله میدونم شما چی؟ شما میدونی صاحبخونه دو روز بهت مهلت برای تخلیه داده باشه و تو هیچ پولی نداشته با ...

همون خدایی که میگی خوابه فک کنم 

به گدایی انداختمون به فنا داریم میریم چرا درست نمیشه چرا کمرشون نمیشکنه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خدایی که میگی خوابه فک کنم  به گدایی انداختمون به فنا داریم میریم چرا درست نمیشه چرا کمرش ...

عزیز دلم درکت میکنم باور کن درکت میکنم... قصد هم ندارم سر مسائل اعتقادی و قلبی با کسی بجنگم یا عقیده ام رو تحمیل کنم به شما یا هر کس دیگه ای،اما خدا همیشه سرموقع دستت رو میگیره

من بارها معجزه خدا رو دیدم پس باز هم معجزه اتفاق خواهد افتاد 

از خدا میخوام و دعا میکنم (البته اگه لایق باشم) برات بهترین رو رقم بزنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مادرشوهر و پدرشوهرم نوبتی پشت سرهم زنگ زدن بیدارمون کردن الانم خوابم نمیبره😭

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ممنون ولی فقط واسه من و خودتون نه بلکه واسه یه مملکت دعا کنید همه خون گریه میکنن😔

زنده باشید

باور میکنی بیش از خودم به حال مردم دلم کبابه؟ ولی چه کنم؟ با غصه چیزی حل نمیشه

به جاش با امیدواری برای همه (چه کسانی که میشناسم، چه میلیون ها هموطنی که دلشون پر از غصه ست و نمیشناسمشون) دعا میکنم

من خیلی کوچیکم...شاید کوچیک ترین ذره کائنات... ولی چون خدامون بزرگه به فضل و کرمش ایمان دارم 

براتون عزیزم صلوات فرستادم 

انشالله نور و عشق و شادی و برکت و فراوانی در زندگیتون جاری بشه