من ۲0 سالمه و شوهرم ۲۹ سالشه من ۲ ساله ازدواج کردم وخونه مادر شوهر زندگی میکنم
شوهرم فرزنده بزرگ تر و پدر شوهرم ازدواج مجدد کرده و جدا زندگی میکنه خرج مادرش و برادرش شوهرم میده من واقعا آدم حسود خسیس نیستم ولی شما قضاوت کنید چند وقت پیش ازش پول خواستم سر ۱۰۰ هزار تومان خیلی بدش اومد که اصرار کردم بهم بیشتر بده کلا ۵۰۰ تومان بهم داد ولی برای برادرش میلیونی خرج میکنه یا کارتشو در اختیارش میزاره تمام کمال (البته برادر شوهرم کمک دستشه و توی ساخت ساز خونمون با شوهرم کار میکنه ) وقتی بهش میگم میگه کمکم میکنه میگم خوب کارگر بگیر منتش سرت نمونه میگه توی مسائل مالی من دخالت نکن میگم منم زن زندگیم چرا به من پول نمیدی میگه هرچی دارم مال تو ولی دروغ میگه حتی از ۱۰۰متری کارتشم نمیتونم رد بشم یا حتی چیزی ازش بخوام برادر شوهرم برای استخدامی کار به خیلیا رشوه داده همش شوهر من داده به مبلغ بالا واقعااا دلگیرم تازه خرج مادرش به کنار من حتی نمیتونم خوراکی مورد علاقما بگیرم چون اصلا چیز خصوصی نداریم و باید هرچیزی میگیرم وسط بزارم همه استفاده کنند حتی لوازم بهداشتی امشب باشوهرم دعوام شد که خونه منا جدا کن اونم میگه تا خونه ساخته نشه نمیشه یعنی ۲ سال دیگه خانما چیکار کنم توراخدا کمکم کنید یه عالمه مشکل دیگه دارم که تایپک رو فقط طولانی میکنه خدا شاهد یه مسافرت دنفر هنوز نرفتیم یه پارک نرفتیم حتی سر سفره عقدم بهم هیچ کادویی نداده تا بهشم میگم دیونه میشه و وسیله میشکنه حرفای زشت میزنه حتی به کتک کاریم میرسه واقعا من مشکل دارم؟؟