2777
2789

زیادی تو سایت درباره خیانت و جنگ و تنفر بین زن شوهر ها رو شنیدید

بیاید من از خودم بگم یکمم راهنمایی بگیرم 

من‌ همسرم رو خیلی دوسش دارم خیلی خیلی زیاد 

بخاطر همین‌ انقدر بهش میرسم که بعضی وقتا شورش رو در میارم .

چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

از ازدواجمونم ۷ سال میگذره 

شماام بگید ک فقط من حرف نزنم 

شما از چی همسرتون خیلی خوشتون میاد ؟ 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

نظرم اینه تعریف نکنی بهتره ادم حسود زیاد هس

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم خیلی باعرضه هست اهل کاردست ودل بازشدید

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

اصلاطاقت دیدن اشکامونداره...همین باعث شده دوسش داشته باشم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

اینکه هنوز سراغ من نیومده😍

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

اینکه نمیزاره تو خانوادش کسی بهم توهین کنه 

یا اگه چیزیم بشه طرف منو میگیره😐😂

چه فایده بعدا خودش قشنگ توهین میکنه 

و منم با اون زبون زیبام 

میشورمش و پهنش میکنم 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
من از همه چیش خوشم میاد۰🤨

ما چرا انقدر باید پخته باشیم ؟؟ 

چرا مثل بقیه نیستیم که دک و پوز شوهر و بیاریم پایین ؟ 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️