2777
2789
عنوان

بچه هابیاین خوابای وحشتناکتونوبگین

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
نفهمیدم هیچی

ببین خونم ۲طبقس توش جن داره طبقه بالاش خیلی وحشتناک

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
یعنی نمیترسی اصلا؟

ن مث قدیماامایکم ازپشت سرم میترسم 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکاتو خوندم ،من کمی ستاره شناسی بلدم 😄 ماه و روز تولدت چیه

۱۵اردیبهشت 

تاپیکاتو خوندم ،من کمی ستاره شناسی بلدم 😄 ماه و روز تولدت چیه

خب هرچی بلدی بگواستاد💋💋💋

۱۵اردیبهشت 

به به، تو دخدر خوبی هستی ولی به قول معروف کسی قدرتو نمیدونه،انگار که کارهای خوب یا زحمتاتو نمیبینن،یکمم حسودیت میشه اونم بابت اینه که توقع میکنی !همین شاید باعث فاصله گرفتن یا دور شدن افراد ازت بشه،حافظه ی نسبتا خوبی داری و اگر کسی ناراحتت کنه فراموش نمیکنی! منتهی بخشنده ای و اون آدمارو میبخشی،خدا خیلی دوستت داره این صفت خیلی خوبی هست که بهت داده،خیلی حوادث تو زندگیت رخ نمیدن چون بر عکس ظاهر و بیرونت که ممکنه سفت و سخت و زمخت باشه درونت از برگ گل هم نازک تر و شکننده تره.. روحت به شدت حساسه برای همین هم گاهی اوقات حالت بد میشه،استرس سلامتی عزیزانت رو داری چون اصولا انسان اجتماعی و وابسته ای هستی و از دست دادن آدمها برات سخته! لطافت و ظرافت زنونه ی کمی در وجودت هست که باید بیشتر تقویتش کنی و منعطف تر باشی 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
به به، تو دخدر خوبی هستی ولی به قول معروف کسی قدرتو نمیدونه،انگار که کارهای خوب یا زحمتاتو نمیبینن،ی ...

سلام همش درست بودولی زمخت نیسم بخدا🤣🤣💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

میدونم از نظر قوی بودن بدن و صبور بودن گفتم ببخشید 😂🤣

خخخخخ