2777
2789

خونه من جن داره کروناگرفتم رفتم طبقه بالامث سگم میترسیدم قران وچاقوبردم بعدخاب دیدم ی زن قدبلندلاغرباچشمای تمام مشکی ینی سفیدی نداشت وخیلی کشیده ابروپیوست اومدبالادرزددروبازکردم گفتم ت اینجاچکارمیکنی گفت اسم شوهرموک خانمم نیس بیاجای من گفتم غلط کرده بچه جاریموبچه اونزنه انقدچاق بودبادخترم بازی کردن ازرومبل دختره انداختش بعددعواش کردم رفتم پایین ازخاب پاشدم رفتم پاین ترسیده بوده ب شوهرم گفتم دیدم همزمان ک بچموانداخته ازرومبل شوهرم طبقه پایین گذاشتش توتاپ ازروتاپ ی دفه ای افتاده 😭😭😭😭البته الان باردارم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند شب پیش خاب دیدم منو شوهرمو چنتا بازیگر و چنتا از فامیلای دور و نزدیک همه با هم یکجا قتل عام شدیم😐😐😐

بازیگر نمیدونم چرا جز ای خاب بود...

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

افتادن از ارتفاع وحشتناکه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

البته الان باردارم من توی دوران عقدهمین خونه ک مال پدرشه میومدم ی دفه ای اومدم بخابم بعدی زنه باناخناش کشیدروی کابینتاینی مردم ازترس یا ی دفه ای شوهرموبغل کردناخناش بلندبودوای مردم ازترس 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
یک زیر نویس هم بزار لطفا با این طرز تایپ کردنت 😑

خب چیشوَبگم گلم

عزیزم بارداری،بعداین چیزای ترسناک رومیخوای بدونی؟

ا

اونابامن داداشین🤣🤣🤣