2777
2789
عنوان

ادکلن خوب معرفی کنید👩‍🦯❤️

548 بازدید | 30 پست

گودگرل حیاتی ایفوریا باربری لجند سیلورسنت رو استفاده کردم جز اینا بگید💚

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚

والا من هر چی میگیرم بوش تا دو ساعت موندگارع💔🥲

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هر چی میگیرم بوش تا دو ساعت موندگارع💔🥲

حیاتی خیلی خوبه ماندگاریش بالاست

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
من قرمز. کلا عطر ملایمیه...ماندگاریشم خداس

حالا قرمز یا زرد میخام بگم همسرم بگیرع :/

من قرمز. کلا عطر ملایمیه...ماندگاریشم خداس

دقیقا ، منم دفعه بعد میخوام قرمزش  بخرم😁

خدایی بوش خیلی خفنه ،

ماندگاری بالا داره ولی پخش بوش زیاد نیست 

بعد اکثرا اون ادکلن هایی که پخش بوی خیلی بالایی دارن ماندگاریشون کمه و الکل توش زیاده 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
حالا قرمز یا زرد میخام بگم همسرم بگیرع :/

من خودم قرمز خریدم...اکثرا دیدم قرمز میزنن ،میگن ماندکاریش بهتره...البته اصلا زردشو بو نکردم نمیدونم چه رایحه ای داره

باکارات رژ ۵۴۰ اینه اسمش

من خودم قرمز خریدم...اکثرا دیدم قرمز میزنن ،میگن ماندکاریش بهتره...البته اصلا زردشو بو نکردم نمیدونم ...

ممنون

شیخ رو ندید بگیر گرونه

قیمتش مهم نیست اصلا 

دقیقا ، منم دفعه بعد میخوام قرمزش  بخرم😁  خدایی بوش خیلی خفنه ، ماندگاری بالا دار ...

والا اون اصلش که خداتومنه پخش بوشم زیاده.

دوستم که میزد از در کتابخونه میومد تو بوش میومد.

ولی خب من فیک میزنم😂