2777
2789
عنوان

می‌خوام بهتون از معجزه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8891 بازدید | 64 پست
گریم گرفت اسی،خدایا شکرت علی اصغرو شفا دادی اسی بچه تورو باید تبرک کرد و ازش درخاست کن دعا کنه،نظرک ...

دورت بگردم عزیزم ممنونتم بله بخدا قسم خودم شفا رو دیدم هرروز شصت عدد کپسول باز میکردم قرص ریز میریختم تو شیرش بهش میدادم خدا بچمو از اون همه قرص و اکسیژن نجات داد خواهر خدا نجات داد منه مادرو

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه زیر سایه پدر مادرش 

خدا حفظ کنه تک تک عزیزانتو عزیزم

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
😭😭😭😭😭 همین طوره معجزه وجود داره  خدا یه وقتایی دست آدم رو یه جوری میگیرهههه  الت ...

بله عزیزم یادمه بچمو بغل کردم که خودمو بچه رو از بالای بیمارستان بندازم پایین ولی وسط راه پشیمون شدم گفتم ببینم خدام چیکار می‌کنه ، الهی حاجت روا بشی🙏

خدارو شکر حاجت روا شدید 

میشه منم دعا کنید؟ خواهش میکنم..بخدا خیلی گرفتارم

خداااااا امام رضاجانم حضرت زهرا جانم کمکم کنید خواهش میکنم... عزیزم خواهش میکنم همین الان هم اگر یه لحظه اسمم رو ببری ممنون میشم... فاطمه هستم...به امام رضا و حضرت فاطمه بگو خیلی نیاز داره به کمکتون...دستشو رد نکنید

انشاالله حاجت روا بشی

عزیزم

منم دخترمو از حضرت فاطمه گرفتم بچم از دنیا رف موقع دنیا اومدن منم خیلی اشک ریختم توهمون زایشگاه  بچم بعد ده دقیقه احیا شد برگشت خیلی حضرت فاطمه رو التماس کردم 

همیشه دکتر بچم میگه معجزه شد ک بچت برگشت بچه های اینجوری دور ازجونش میمیرن  خیلی دختر قوی هست

خدارو شکر حاجت روا شدید  میشه منم دعا کنید؟ خواهش میکنم..بخدا خیلی گرفتارم خداااااا امام رضاج ...

عزیزم ممنونم از لطفتون ، از خدا می‌خوام به حق پهلوی شکسته حضرت فاطمه مشکلتون حل کنه ، الهی آمین 🙏

عزیزم منم دخترمو از حضرت فاطمه گرفتم بچم از دنیا رف موقع دنیا اومدن منم خیلی اشک ریختم توهمون زایشگ ...

خدا برات نگهش داره عزیزم ، الهی عروسیش ببینی ، بله بنظر من دعا اگر با خلوص نیت باشه خدا دست رد به سینه آدم نمیزنه

عزیزم منم دخترمو از حضرت فاطمه گرفتم بچم از دنیا رف موقع دنیا اومدن منم خیلی اشک ریختم توهمون زایشگ ...

خدارو شکر که حاجت روا شدید

میشه منم دعا کنید؟ خواهش میکنم همین الان یه لحظه به حضرت زهرا (س) بگید خیلی به کمکتون نیاز داره ...کمکش کنید...

انشاالله حاجت روا بشی

بچه ی شمانذرکرده امام رضاوحضرت فاطمه اس بگیداگه بلده حرف بزنه برای منم دعاکنه خدابهم یه فرزندبده برا ...

الهی به حق دعاهای حضرت ذکریا خدا دامنتونو سبز کنه ، هرروز آیه رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین بخون عزیزم به علی اصغرم هم میگم حتما برات دعا کنه خواهر