2777
2789
عنوان

چند روز دیگه تا محرم مونده؟

190 بازدید | 8 پست

اگر موافقین

بیاین موقع نماز صبح همه کسانی که دوست دارن امسال کربلا نصیبشون بشه یک ختم دسته جمعی برداریم و تقدیمش کنیم به امام حسین علیه السلام

هر کس دوست داشت شرکت کنه بگه تا ببینیم با هم چند نفر میشیم

تاپیک سیو کنید اگر به حاجتمون رسیدیم و کربلا نصیبمون شد همین جا بیایم بگیم

من به دعا کردن خیلی اعتقاد دارم

فقط یک مسیله دیگه زیارت عاشورا با صد تا لعن و سلام بگید

لعن یک بار کامل بگید ۹۹ بار دیگش اللهم العنهم جمیعا

سلام هم یک بار کامل و ۹۹ بار دیگه اش از السلام علیک یا ابا عبدالله حسین

السلام علیک یا علی بن الحسین

السلام علیک یا اولاد الحسین

السلام علیک یا اصحاب الحسین

حالا هرکس اماده است نماز صبح تو این ختم گروهی شرکت کنه و تقدیمش کنیم به امام حسین ع اعلام امادگی کنه

شرمنده من خیلی وقتا نماز صبح بیدار نمیشم وگرنه دوست داشتم

و از امام رضا هم زیارت اربعین خواستم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده من خیلی وقتا نماز صبح بیدار نمیشم وگرنه دوست داشتم و از امام رضا هم زیارت اربعین خواستم

عزیزم حیف نماز صبح خواندن فوق العاده است

میدونی تو تایمی که نماز صبح خوانده میشه و به طلوع افجر معروف دعاها براورده میشه

خداوند عزوجل بارها در قران اورده که پاسی از شب به عبادت مشغول باشید این ها همه رمزه 

که برای ما فرستاده شده

همیشه عاشق محرم بودم

اما از پارسال متنفر شدم

مادر بزرگم ماه محرم فوت کرد

تورو خدا با دلای پاکتون دعا کنید امسال کربلاش نصیبم بشه وگرنه کافر میشم بهش😭😭😭😭😭

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همیشه عاشق محرم بودم اما از پارسال متنفر شدم مادر بزرگم ماه محرم فوت کرد تورو خدا با دلای پاکتون ...

عزیزم اجل ادم خبر نمیکنه ربطی به ماه و سال و فصل نداره....

خدا رحمتشون کنه و انشالله که جایگه هاشون خوبه 

عزیزم حیف نماز صبح خواندن فوق العاده است میدونی تو تایمی که نماز صبح خوانده میشه و به طلوع افجر معر ...

بیدار میشم بعضی وقتا ولی تا آخر شب سردرد شدید میگیرم دیگه خدا هم راضی نیست

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!