2777
2789
عنوان

بابام ترکمون کرده :)💔

1570 بازدید | 41 پست

حدودا ماه پیش بود که بابام با مامانم قهر کرده بود حالا سر چیشو نمیدونم چون خیلی باهم قهر میکنن اونم سر چیزای الکی البته مامانم قهر نمیکنه بابام قهر میکنه  تا اینکه یک شب  دعواشون میشه و بابام رو مامانم اسلحه میکشه و دعوای لفظی پیش میاد بابام میگه طلاق میخوام و مامانم میگه هرکار دوست داری بکنی بکن دیگه بریدم  

خلاصه دعوا کشیده شد به خانواده مامانم و کل شهر خبر دار شدن که اینا میخوان طلاق بگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره بچه ها🥲

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

همه زنگ میزدن به مامانم که آشت کن و اینا مامانمم میگفت به شما ربط نداره و فلان 

به بابامم مثل اینکه خیلی زنگ میزدن و درباره مامانم چرت و پرت میگفتن که ها مثلا به زنت رو دادی ،زنتو پرو کردی ، زیر سرش بلند شده و اینا 

همه مامانمو مقصر میدونستن حتی بابام 

خلاصه مامانم رفت شکایت کرد

بعد ۴ روز بابام پشیمون شد و افتاد به التماس کردن به مامانم که ها من ترو دوست دارم بچهامو دوست دارم میخام نوه دار شدن بچه هامو ببینم و از اینجور حرفا  

و کلی گریه و خواهش و تمنا که بیا دوباره برگردیم  مامانم بهش گفته من دیگه اینقدر از تو خانوادت کشیدم که تمومی نداره و الان نمیخام 

تا اینکه دوستای مامان بابام اومدن اینا رو اشتی دادن 

خلاصه مامانم براش شرط گذشات که زندگی رو باید درست کنی من با این وضعی که تو درست کردی نمیتونم زندگی کنم و باید رفتارتو درست کنی و...

همه زنگ میزدن به مامانم که آشت کن و اینا مامانمم میگفت به شما ربط نداره و فلان  به بابامم م ...

خب 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

ما هم تو همین وضعیم .. مامان و بابام قهرن و میخوان طلاق بگیرن از هم .. البته مدتهاست طلاق عاطفی گرفتن.. بابام مامانمو از خونه بیرون کرد و من و خواهر و برادرام هم اومدیم خونه ی داییم کلا و اوازه ی مشکلات ما تو کل شهر پیچیده، چون شهرمون کوچیکه..دیدن تاپیکت باعث شد حس کنم فقط من نیستم ک چنین مشکلاتی دارم تو زندگیم و خونوادم از هم پاشیده .. یع جورایی حس همدردیه احساس الانم..چند سالته عزیزم؟!

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
:/ پدر دارای مجوز؟ خو حالا اصن هرچی  کاری ازمون بر میاد (:؟

خودت میپرسی ،

خدتم جواب خدتو میدی!!

کاری جز سکوت ازت بر نمیاد

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁