2789

خونم کوچیکه 44 متره من هیچوقت تو خونه کوچیک زندگی نکرده بودم الان 7 ماهه عروسی کردم اینجام اصلا عادت نمیکنم اصصصلا عادی نمیشه حالم بهم میخوره از این خونه زندگیم

خونه قدیمیه صاحبش سرسری یه کابینت و سرامیک کرده و دادش اجاره سایلام توش زشت دیده میشن از جهیزیمم متنفر شدم 

کافیه یه مهمون بیاد گیر میکنیم به هم نمیشه حتی یه سفره بندازم فرو میریم تو سفره 

شب که میشه نمیتونن راحت بخوابن جاشون نمیشه من همش خجالت میکشم  

من خسته شدممممممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول زندگی برا همه سخته عزیز

عوضش خداروشکر کن برا سلامتی خودت و همسرتو خانوادت

من بچم دنیا اومده و مریضه و دیگ دنیابرام‌بی ارزشه😔

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

الهی عزیزدلم

کاش مهموناتون شب لااقل نمونن

انشالله خونه بزرگترمیگیرید

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم حق داری ولی به کسایی فکر کن که مجبورن با مادرشوهر تو یه خونه زندگی کنن و همین خونه ی تو آرزوشونه 

خدارو شکر سقفی بدون منت بالای سرته 

مهمون جمعیتی هم دعوت نکن 

بعدشم خونه ی تازه عروس چرا باید شب یکی بخوابه اونم وقتی خونه انقدر کوچیکه